- 1 Ağustos 2014
- 62.926
- 73.188
- 4.218
çekinme mete al pası cenkten
oyunun içine dahil olacak adam neredeyse hareketlere bak
oyunun içine dahil olacak adam neredeyse hareketlere bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet buna sövüyordu.Caner 20 cm gerisinden buna küfrederken duymayıp kaçan bu muydu yine
Rıza Ç ve E Yanal puan alır. Bunları tutmaya çok da gerek yok gibi.Bu bjkde fbye çelme takacak hal yok. boşuna mı tutuyoz acaba herifleri
emre spoiler zeytinli x vasf explorer vural
Ersun banko yenilirRıza Ç ve E Yanal puan alır. Bunları tutmaya çok da gerek yok gibi.
Caner bugün de hakeme kırmızı çıkarırken küfür etti.Caner 20 cm gerisinden buna küfrederken duymayıp kaçan bu muydu yine
GD ve HY sağlam giydirmişti en son. Kendini ıspatlamak isteyecektir.Ersun banko yenilir
@Uğur İzBeşiktaş Fenerden puan alsın diye önceki maçlarını kazanmasını istemek nasıl bir manyaklıktır ya
Tjk Fener maçına her türlü bilenerek çıkar, yener yenemez o bugünkü maçın skoruna bağlı olamaz.
O ikiliyi @Emre Zeytinli den başka ciddiye alan olduğunu sanmıyorum.GD ve HY sağlam giydirmişti en son. Kendini ıspatlamak isteyecektir.
Bunlar kadar kötü bence. Hatta ben bu sezon Fener defansı kadar arkada açık veren, boş alan bırakan bir takım görmedim ligde. Kara delik gibi Fener'in arka tarafı.bunlar kadar kötü değil
katılmadığım 1 yorum
Rakipler bunu kullanmıyor isteBunlar kadar kötü bence. Hatta ben bu sezon Fener defansı kadar arkada açık veren, boş alan bırakan bir takım görmedim ligde. Kara delik gibi Fener'in arka tarafı.![]()
Ofsayt tuzağını çözemedi takımlar hala, biz bile 3 gol kaçırdık ofsayt tuzakları yüzünden.Bunlar kadar kötü bence. Hatta ben bu sezon Fener defansı kadar arkada açık veren, boş alan bırakan bir takım görmedim ligde. Kara delik gibi Fener'in arka tarafı.![]()