- 26 Kasım 2012
- 179.096
- 241.099
- 5.688
ofsuat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyon yapmış yine Bello takımın yarısı farklı Gent maçından Okaka vs.bu başak gent e elenir
Gent maçı yüzünden yedek kadro ile çıkmışlar sanırım. Berkay, Okaka, Ömer Ali, Serdar Gürler falan yedek hep normalde 11 oyuncuları.bu başak gent e elenir
Aynen abi bir de kendilerine şerefli ikincilik yalanı uydurup her şeyi temiz gösteriyorlar.Keramettin. Yuzde yuz haklisin.
Besiktas hep Zalad meselesi yuzunden aglar durur ama bizden ya devlet ya da mafya destegiyle caldiklari 3 net sampiyonluk var.
Ilki 1985-1986 sezonu. Biz namaglup ikinci olduk. Besiktas'la puanlarimiz esitti. Averajla gecildik ama o sezon eski MIT'ci Seba ve Semra Ozal etkisiyle Besiktas ciddi ittirildi.
Ikincisi Lucescu'lu Kuddisi ben seni korurum sezonu. Bu sefer devreye Cakici ve mafya girdi. O sezon en iyi oyunumuzu oynamadik belki ama Besiktas arkadan ciddi itelendi.
Sonuncusu da Sergen sampiyonlugu, anlatmaya gerek yok.
Fener acik dusman. Ama Besiktas en kirli rakibimiz oldu 1985'ten bu yana. O yuzden Fenerbahce'den igrendigim kadar Besiktas'tan da igreniyorum.
ofsuat
Rotasyon yapmış yine Bello takımın yarısı farklı Gent maçından Okaka vs.
yine de elenirler bi sistemleri yokGent maçı yüzünden yedek kadro ile çıkmışlar sanırım. Berkay, Okaka, Ömer Ali, Serdar Gürler falan yedek hep normalde 11 oyuncuları.
Wow attım. Hakkını helal et.avatarını değiştirdim haberin olsun