⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Maçın adamı Rasica ve Abdülkerim'di.Mata'nin sakatlığı şansımız oldu, Zaniolo ise kalite! Okan Hoca 'ya ve takıma tebrikler,14 maçlık rekor,dile kolay.

Torreiranin pozisyonu gordumde neden sarı gordugunu anlayamadım. Oğlan olduğu için verdi sarıyı herhalde

Türkiye’den 8 saat geride olmanın avantajı şu
Maçtan sonra tüm yorumları tüm kanalları, maçın tekrarını, özetini, yutuptaki şeyleri,şikecilerinin pas pas oluşunu , kısacası hepsini izleme şansın oluyor
Full kökleme full rahatlık
:giggle:

Türkiye’den 8 saat geride olmanın avantajı şu
Maçtan sonra tüm yorumları tüm kanalları, maçın tekrarını, özetini, yutuptaki şeyleri,şikecilerinin pas pas oluşunu , kısacası hepsini izleme şansın oluyor
Full kökleme full rahatlık
:giggle:
sizin orda mac daha oynanmadı mı

Bizim on alan baskısıni mertens kerem ve Raşid yapıyorlar bugün hocanın çıkardığı kadroda sadece kerem vardı o da yetmedi
O sebeble ilk yarı hiç hataya zorlayamadik rakibi
Rasidin girmesi oyunu lehimize değiştirdi ,Raşid özel ve faydalı bir oyuncu

Kötü oynayip yenmek önemli ama karsimizda iyi bir rakip olsa heralde bügün seri galibiyet son bulurdu.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu kasımpaşa kötü değilki.fb macındaki kadro yoktu.5 yeni oyuncu eklemişler 11e,hepsi de iyi oyuncular.günay,dbolodji,icardi topa vuracakken topu kesen sagbek,malsa ve forvette koita.fbye bu kadroyla cıksalar puan alabilirlerdi acık oynasalar bile

Kötü oynayip yenmek önemli ama karsimizda iyi bir rakip olsa heralde bügün seri galibiyet son bulurdu.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmıyorum. Karşımızdaki rakip tüm topları rastgele ileri vurduğu ve hücumu neredeyse hiç düşünmediği için bu kadar etkisiz kaldık. Karşımızda top oynamaya niyetli bir takım olsaydı emin ol biz de çok daha etkili olurduk.

Bazılarının tahmin ettiği gibi zor bir maç oldu. Ancak zorluğu rakibin iyi olduğundan değil, bizim ikinci golü bulamamızdan. İlk yarıda Icardi kendinden beklenmeyen goller kaçırdı.

Ama rakibin pozisyonu yok.

Bu maçın çok zor olacağını birçok kez söyledim burada söylendiği kadar kolay olma şansı yoktu sadece çok erken bir golle rahat bir maç olabilirdi ama öyle bir gol bulacak bir başlangıçta yapamadık zaten. Maç ilerledikçe daha iyi oynamaya başladık ama 35 gün resmi maç oynamamak elbette takımda biraz tutukluk olmasını sağladı. Maçtaki en güzel detay nerdeyse hiç pozisyon vermememiz oldu. Kasımpaşa son transferlerinden sonra son derece zorlu bir rakipti fakat bugün hiç hücum edemediler ve 101. dakikadaki pozisyon hariç pozisyon vermedik. Ama hücum olarakta eski maçlardan uzaktık yinede golü bulacak kadar etkili olduk belki 2. golü de atabilirdik ama bu sezon rahatlattığımız maç sayısı 1 elin parmağını geçmez aynı senaryoyu yine yaşadık.

Bu maç için 1-0 olsun ama yeter ki galibiyet olsun demiştim tam olarakta böyle oldu şimdi Konya maçına resmi maç oynamama baskısını atlatıp çıkacağız daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Son olarakta maçın en iyileri Boey,Abdülkerim ve Torreira'ydı özellikle bu 3 oyuncuyu mükemmel buldum bu kadar uzun bir araya rağmen. Zaniolo'nun da golle siftah yapıp 3 puanı kazandırması süper oldu iyice morallenecektir keza Adekugbe de fena olmayan bir ilk maç çıkarttı. Mertens de umarım hemen döner takımımız için çok büyük önemi var. Yunus yine gelen forma şansını çok kötü kullanmayı başardı bundan sonra yedekten girmeye devam edecektir.

Son düzenleme:
maça gelirsek ne iyi oynadık ne kötü.trübünler faciaydı resmen.takımın üzerinde de ölü toprak vardı.kasımpaşada kapandı ve yeni kalecisi,yeni stoperi ve yeni sagbeki olan bi takım olarak iyi defans yaptılar.depremin etkileri ve 35 gündür resmi maç yapmayan bi Galatasaray için normal bi maç.maç ritmimiz yok.
icardinin geriye gelip pas dagıtması hoşuma gidiyo.iyi yapıyo bu işi.icardi ve kerem bu maç skor yapabilirdi.icardinin 2 pozisyonu var zaten.biri kornerde,biri keremin pası.sol ayagına denk geldi ki bu adam genelde sağ ayagı ile atıyomus golleri.2.yarıdaki orta iyiydi ama orda kararsız kalınca istediğini yapamadı bence.keremin icardiye pasları ve kornerdeki ortası güzeldi.ama keremin de ritmi yok henuz

rashica forma girmiş,bu güzel.müthiş yarar saglıyor.ama barıs alper yine deli etti.

Geri
Üst Alt