Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.828
- 20.399
- 2.663
toteme falan hiç ihtiyaç yok , saplar geçeriz en az 4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs maçı 11 tam listeKlasiğime yavaş yavaş döneyim bende totemleri başlatın sizde.
Kart Sınırındakiler:
Eyyseric
Tirpan
Hajradinovic
Koita
Bahoken
Sag tarafa Rashica yaz tamamdirBoey-nels-abdül-kazımcan
torreira-sergio
yunus-zaniolo-kerem
icardi
en iyi 11 olacaktır
Oynarsa golu var
Iyi bari. Sofascore hala girmemis puani
bence de milot daha iyi bir takım oyuncusu da yunus çok iyi form tuttu bonservisi de biz de tamamen kazanabiliriz bu maç ondan yazdımSag tarafa Rashica yaz tamamdir
Yunus sonradan girdiginde daha iyi impact veriyor su an bencebence de milot daha iyi bir takım oyuncusu da yunus çok iyi form tuttu bonservisi de biz de tamamen kazanabiliriz bu maç ondan yazdım
Açikcasi oyuncularin vaziyeti gayet iyi görunuyor. Hazirlik maclarinda bile aslanlar gibi saldirdi butun topcularimiz. O yönden 1 korkum yokönemli olan oyuncuların vaziyeti burda hepimiz sırayla 1-0 2-0 3-0 diye 90-0a kdr zincir yapsak bişey değşmez. takım iyi ve konsantıre olsun yeter. rehavet sohpeti bu sebebten ötürü biraz baymıştır açıkçası.
Ersun hocam cok sevdigi menerine çelmeyi takip bizi şampiyonluga 1 adim daha yaklaştiracaktirBu hafta Fener bay geciyormus. Biz Kasimpasa macini oynadiktan sonra cuma günü Konya'yi deplasmanda yenersek Fener Alanya deplasmanina ciddi baski altinda cikar.
Eksik takim bize yaramiyor. Tam kadro gelsinlerKlasiğime yavaş yavaş döneyim bende totemleri başlatın sizde.
Kart Sınırındakiler:
Eyyseric
Tirpan
Hajradinovic
Koita
Bahoken
Bizde ceza sınırında kim var?
Hazırlık maçında bile ciddiyet vardı 6 attık. Rehavet olduğunu nerden çıkarıyorsunuzuzerimize bir rehavet coktu gibi geliyor bana. umarim iyle degikdir
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen dediğiniz gibi olacak Dubois oyun kurulumunda da takımı baya rahatlatıyor oynadığı maçlarda kesinlikle daha iyiyiz.Kalede Okan olursa bence sol bek Dubois olur.