Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
WOWgibana ne maçtan ya
Yarın sesimiz kısılana kadar tam destek vereceğiz. Herkeste takıma özlem var, iyi tribün performansı bekliyorum.Umarım bu maç tribünler ağresif bir ambiyans yaratabilir.
Antalya maçında izledim çok ağırlar bence bizim avantajımıza olacak.Tehlikeli 1 2li yavDonkla Djilobodji show yapabilirler.Dikkat edilmeli..
Defansiz zaafiyetleri var ama bu 2'sdi hücum yollarında tehlikeli reis yavAntalya maçında izledim çok ağırlar bence bizim avantajımıza olacak.
Ümraniyespor gibi Fall, Mounir ve Koita üzerinden gelmeye çalışacaklar Kerem, Yunus, Zaniolo çok hızlı ve çevikler ceza alanında Djilobodji ve Donk'a karşı dans edebilirler. Tabi ki 1-0 olsun bizim olsun ama rahat izlemek adına 1.5-0 olsun.Defansiz zaafiyetleri var ama bu 2'sdi hücum yollarında tehlikeli reis yav1-0 olsun bizim olsun bu 2 maçta..
Alakasi bile yok. Ciddiye almadiginda rahat kazandigin tek mac dahi yok. Bence Ankara, Istanbul ve Umraniye maclari cabuk unutulmus. Hatta Antalya maci dahi az daha gidiyordu. Press yapmayi birakmadan oynamak lazim. Zaten hepi topu 12 mac kaldi, bir zahmet her maca final havasiyla ciksinlarBazen rakibi haddinden fazla abarttığımızı düşünüyorum