⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Uzun aradan sonra Galatasarayımızı izleyelim dedik felaket yağmur yağıyor yav. İnşallah o saatlerde yağmaz, stadın drenajı ne durumda bilmiyorum tabi.

Şimdi de yağmur işi çıktı. Bi salmadınız 4 senedir

Torreiradan sonra tahtaya 2.yazilan Raşiddir zaten adam kamp döneminin en formda oyuncusuydu

Allahım bütün dertlerimiz böyle olsun ilk 11 e zaniola mi çıksın rashica mı yunus mu mertens mi 🤣🤣 bugün ferrari mi kullanayım bugatti mi diyen zengin bebeleri gibiyiz bize bu zenginliği yaşatan dursun başkana da erden başkana da teşekkürler....

Maç ücretsiz olarak hangi platformdan yayınlanıcak ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç saatinde yağmur görünmüyor, umarım yağmaz.

Ligin kalan bölümünde İcardi' nin istatistiklerinin yükselmesini pek de istemiyorum; yeteri kadar katkı versin, kalan kısmını diğer futbolcularımız halletsin, mümkün olduğunca...

Futbolcuların bizim ligdeki performansları, elit takımlar tarafından pek dikkate alınmıyor olsa bile İcardi çok ekstra oyun ve skor katkısı yaparsa elimizde tutmamız zor olabilir, diye endişe ediyorum. Öylesini bir daha bulamayız; halen de inanamıyorum, yolunun bu yaşta TR ye düşmesine...

Mesela Zaniolo; rakip takımları her maç gol-asist manyağı yapsın mümkünse. Beklentileri karşlarsa 2 yıl sonra hala bizde oynaması zaten mümkün olmaz. Çocuk EPL seviyesinde futbolcu. Bonservisi bizde ve bir an evvel parlatıp, olası en yüksek bedelle paketlememiz gerekiyor...

Geri
Üst Alt