⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Bu günay niye bizim maçlarda çoşuyo acaba

göt yanığı var bize

1678553783176.webp

sneijderin şu golü fena yanık yapmış

İlk yarı sürekli topu cizgiye cıkarıp mal mal ortalar açtık sonuç ceza sahasında 2 kişi var hiçbirinede gelmiyor zaten ne diye havadan orta acarsınki?Uzun boylu herifler zaten.

Ade'ye biraz zaman tanıyalım ilk resmi maç adam damdan düşer gibi kendini bir anda Galatasaray'da buldu kolay değil yani.

Fener'e karşı ve diğer maçlarda açık oynayan, presli oynayan Kasımpaşa bizim maçta 10 kişi ceza sahasına çekildi. Böyle olunca alan bulamadık ve etkili olamadık. Mertens'i aradık biraz. Zaniolo girmeli Yunus'un yerine. Hatta duruma göre Kerem- Gomis değişikliği ile 4-4-2'ye de dönülebilir.

bence zaniolo almadık ve bir simülasyonu yaşıyoruz

Mata Yunus tercihi takımı 9 kişi oynatmaktir. Buda kolay değil yani bu şekilde gol atmak. Elinde oyuncuda var. Neden bu tercih anlayamiyorum. Surda kit bilgisi ile biz neden görebiliyoruz bunları ben asıl bunu sorguluyorum

Çok yanlış kadro tercihi kendini sahada da göstermiş oldu, Rashica sonrası biraz biraz pozisyonlar gelmeye başladı ama karşıda en ufak bir hücum planı olmayan rakibe karşı hiç tempo yapamadık. Mertens'in yokluğu aşırı fark etmiş durumda. Zaniolo'nun oyuna girip göstereceği performans maçın kaderini belirleyebilir. Tabi hamle şanslarımız da fazla, Gomis, Barış Alper gibi isimler kenarda, öyle ya da böyle maçı bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo girerse 3leriz

Geç kalmadan girmeli. Yunuz etkisiz eleman

adekugbe bence o kadar kötü değil.

rolünü arıyor sahada. 1-2 maça iyice tempo yapar.

fenerbahceden her macta 4-5 gol yiyen kasimpasaya bak

Geri
Üst Alt