⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

abi bizim fikstürümüz tam olarak nasıl yahu?

maçkolik'e veya muadili sitelere girip bakıyorsun, ortada ertelenen bir adana demir maçı görünüyor 5 martta. 1 mart'ta da başakşehir maçı görünüyor.

biz bu adanademir ile ne zaman oynayacağız mesela?

karman çorman her şey.

forumda konya'da yaşayan has konyalı bi ben varım zaten diğerleri ilçelerinden.
maçtan bir şey olmayacağını önceden belirtmiş idim. Kümeye düşmezler herhald.

17 şubat gs maçı var konya'da müsaitsen gel ağırlayım
13ü için çağırdılar bizi ya, çok isterdim. Gidicez el mecbur, öğrencilerin psikolojisini düzeltmeye çalışacaz. Çocuklar çadırlarda vs çok yıprandılar. Ama ahtım olsun, seninle bir Galatasaray maçı izleyeceğim :)

btw an itibariyle ligin ilk ikisi ile son ikisi kesinleşti bence. bjk şamp. yarışından elendi.

ümraniye ve istanbulspor yüksek olasılıkla düşecektir. şampiyonluk da gs-fb arasında geçecektir.

ligde bir sürü hedefsiz takım olacak. her şeye açık, çok tehlikeli bir durum bu bence.

Screenshot_1.webp

kupa maçları neden gününde oynanmıyor

G. Antep -Hükmen +3P
Kasımpaşa
Konyaspor (D)
A.Demirspor
Kayserispor
Alanyaspor (D)

Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatayspor -Hükmen +3 P

Bu şekilde olacak sıra.

145 saat 22 Dakika

744f7fcc4efcb0a4629921ed9f33ab7d.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abi bizim fikstürümüz tam olarak nasıl yahu?

maçkolik'e veya muadili sitelere girip bakıyorsun, ortada ertelenen bir adana demir maçı görünüyor 5 martta. 1 mart'ta da başakşehir maçı görünüyor.

biz bu adanademir ile ne zaman oynayacağız mesela?

karman çorman her şey.

11 Mart Cumartesi Galatasaray-Kasımpaşa
17 Mart Cuma Konyaspor-Galatasaray
1-2-3 Nisan Galatasaray-Adana Demirspor
14-15-16-17 Nisan Galatasaray-Kayserispor

diye devam ediyor. 3 hafta deprem arası, 1 hafta hükmen maç, 1 hafta milli ara, 1 hafta BAY arası derken 5 Şubat-17 Nisan arasındaki 2,5 aylık dönemde sadece 4 lig maçına çıkacak takım. Neredeyse sezon arası kadar bir periyot sayılır. Belki ertelemelerden kaynaklı araya lig maçı konabilir. Ertelenen Başakşehir kupa maçı da konabilir. Ama onları eklemezsek fikstür bu Nisan ortasına kadar. Şu da var. Buradan 4'te 4 ile çıkılırsa zaten açık olan şampiyonluk yolu ardına kadar aralanır. Kalan 8 maç formaliteye bile dönüşebilir.

evet sıradaki

118 yıllık tarihimizin en önemli maçı

Geri
Üst Alt