- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
patlamaya müsait hayli sakat 1 twit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri kötü takım yav daha doğrusu oyun akılları yok sahada, aklıyla oynayan topçu yok.kayseri gibi ..... ....... ekipler olduğu sürece ligde nolcağı belli olmaz.
Kayseri kötü takım yav daha doğrusu oyun akılları yok sahada, aklıyla oynayan topçu yok.
Bunlar olmayınca kıramıyorlar maçı. Bizim maç bariz Okan’ın hatasıydı gibi duruyor.
Alanya Ersunla zor rakip olur mesela muht
Olur da Konya Sergen’i getirirse o da zor olur
deprem öncesinden beri o çocuğu 11e koymuş, solak diye adam sandı herhalde.bence kayseri puan alabilirdi bugün ama çok gol kaçırdılar. gidip stoperde çocuğun tekini oynattılar ondan şeettim biraz.
dubois sectim. ama yunus yerine rashicayi unuttum 3 türk istekazım nerede
Bjk maçını alırlarAynen 18 martta fark 12 olabilir
Üstüne Alanya’ya puan kaybetmeleri de isabet olur.
Lakin puan kaybetmedikleri sürece suni farkın bir önemi yok hatta Sevilla’ya elenip çıkarlarsa o maçlara, daha da demoralize olabilirler.
Tjkden nasıl bu kadar eminsiniz adamlar hiç bir büyük maçı alamadı, Ismael’i bile yenemedi.Bjk maçını alırlar
Alanya hoca değişti belki bi nebze orada beraberlik olabilir ama artık bi yerde kayıp lazım harbi
Tjkyi ne zaman izlesem sıkıntıdan patlıyorum en azından fb maçlrında bi aksiyon oluyor bazen. Gerçi transferlerden sonra hiç görmedim belki reaksiyon verebilirler, fbnin büyük maç oyunu jkdan daha beter harbiTjkden nasıl bu kadar eminsiniz adamlar hiç bir büyük maçı alamadı, Ismael’i bile yenemedi.
Şu anki Tjk kadrosu daha iyi ilk devreden
Adamların kadrosu değişti, Ghezzal da gelirse iyi bir kadroları olacak nispeten. Josef olmaması sıkıntı sadece, özel hazırlanıyordu zira derbilere.Tjkyi ne zaman izlesem sıkıntıdan patlıyorum en azından fb maçlrında bi aksiyon oluyor bazen. Gerçi transferlerden sonra hiç görmedim belki reaksiyon verebilirler, fbnin büyük maç oyunu jkdan daha beter harbi
şenor'un kadıköy karnesi bayağı kötü. ligde galibiyet almışlığı yok. bir kere kupada yendi sadece.Tjkden nasıl bu kadar eminsiniz adamlar hiç bir büyük maçı alamadı, Ismael’i bile yenemedi.
Şu anki Tjk kadrosu daha iyi ilk devreden
Bizim mactan önce bunun olacagini veya hoca degisikligi olacagini hepimiz biliyoruz degil mi?Kayseri kötü takım yav daha doğrusu oyun akılları yok sahada, aklıyla oynayan topçu yok.
Bunlar olmayınca kıramıyorlar maçı. Bizim maç bariz Okan’ın hatasıydı gibi duruyor.
Alanya Ersunla zor rakip olur mesela muht
Olur da Konya Sergen’i getirirse o da zor olur