- 26 Eylül 2012
- 121.851
- 72.310
- 5.068
Efendiler
Cumartesi günü puan kaybedeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efendiler
Cumartesi günü puan kaybedeceğiz
Rashica' yı sağa, Zaniolo' yu ortaya çekebilr ki Zaniolo' nün o pozisyonda veriminin düştüğü kanaati hakim...Yunus en fazla sonradan girmeli oyuna...Okan hoca mutlaka sisteminde ısrar ediyor, mertens yoksa oraya yunusu koyar bence
bay geçiyorlar, otomatik puan kaybettiler bileRekor maçımız. Sakatlık, ceza vs. olmasın da kaç farklı kazanırsak kazanalım. Fenerbahçe'nin maçı daha önemli. Puan kaybetmeleri lazım. Eğer bu haftalarda farkı açarsak dağılırlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biladerim ben de sehir dışından geleceğim. küçükyalı veya kadıköy taraflarına bırakıyorum aracı oradan marmaray ile yenikapı, oradan da metro ile stada geçiyorum. maçtan sonra kafam rahat oluyor trafik olmadan yeraltından kadıköye geçip aracı alıyorum. ama senin dediğin de yapılabilir.Uzman arkadaşlara bir soru.
Bu haftasonu maça ilk kez Eskişehir'den arabayla günübirlik geleceğiz.
Soru ise şu, maç çıkışı trafiğe çok kalmadan Eskişehir'e dönmek için Sabah gelince arabayı nereye park etmeli?
arabayı yenikapıya çek, maç sonu Metro ile yenikapı'ya geç, ordan tünelden devam diyen oldu ama daha iyi fikri olan varsa alabilirim..
Emre güzel kafa yapiyon takdir ettim3 puan alınmıyor mu genede?
Haklısınız Özgür Bey futbol başlıklarını kapatıyoruzülkemiz böylesine önemli bir seçim arifesindeyken, futbol konuşulmasına karşıyım.
@Feramuz Kayalar @Kolpa Kemal Kürek @Serhan G. Veren @Onur Üründül @Vasfi Vural @Yiğit Karagöz @Emre Artemis katılır mısınız?
400 numaralı postülkemiz böylesine önemli bir seçim arifesindeyken, futbol konuşulmasına karşıyım.
@Feramuz Kayalar @Kolpa Kemal Kürek @Serhan G. Veren @Onur Üründül @Vasfi Vural @Yiğit Karagöz @Emre Artemis katılır mısınız?
2 ay var seçime yavrumülkemiz böylesine önemli bir seçim arifesindeyken, futbol konuşulmasına karşıyım.