⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fotolarda gördügüm kadariyla cift kale macta sarili takimda Kerem, Torreira, Kazimcan ve Zanyolo yu görebildim. Muhtemelen Kazimcan yerine Adegukbe de olabilir ama tahminim bu 3 oyuncu kesinlikle ilk 11 de olacak. Zaniolo Mertensin yerinde oynar diye tahmin ediyorum Rashica son maclarda yine yükselise gecmisti.

Fotolarda gördügüm kadariyla cift kale macta sarili takimda Kerem, Torreira, Kazimcan ve Zanyolo yu görebildim. Muhtemelen Kazimcan yerine Adegukbe de olabilir ama tahminim bu 3 oyuncu kesinlikle ilk 11 de olacak. Zaniolo Mertensin yerinde oynar diye tahmin ediyorum Rashica son maclarda yine yükselise gecmisti.
okan
boey nelsson abdülkerim kazimcan
torreira oliveira
rashica zaniolo kerem
icardi

Okan
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi

Muslera ve Mertens oynayacak gibi durmuyor bence şu kadro ile çıkılmalı ;

Okan
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

Yurt dışından gelecek misafirler var bu maça gitmek isteyen

Passolig çıkarmak gerekiyor mu onlara da. Adres falan da yok sadece telefon uygulamasıyla girebiliyorlar mı vatandaş gibi. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim

Cok kritik maclar var onumuzde. Alacagimiz 2 galibiyetle Ali Koc'a havlu attirabiliriz.

Şu kadroyla seneye konferans ligine gidersek kazanma şansımız epey yüksek. Uefa’ya gidersek de son 16 da kesin derim.

Gönlümüzden geçen şampiyonlar ligine gitmek elbette..

Valla hem Umraniye hem Ts maclari az daha gidiyordu. Dikkatli olmak lazim. Yine geriye dusmeyelim 🙏🙏🙏

Bu maçta da Donkla Djilobodji show izlersek ben temsili yav :D
Fqpd39eWwAIRL0G

Geri
Üst Alt