⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

1678263390336.png

1678263404030.png

steve-harvey-wait-what-min.gif

Yurt dışından gelecek misafirler var bu maça gitmek isteyen

Passolig çıkarmak gerekiyor mu onlara da. Adres falan da yok sadece telefon uygulamasıyla girebiliyorlar mı vatandaş gibi. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Evet passo lig olmadan giremezsin. Sanirim tc nr veya pasport nr ve telefon yeterli oluyor.

Passolig çıkarmak gerekiyor mu onlara da. Adres falan da yok sadece telefon uygulamasıyla girebiliyorlar mı vatandaş gibi. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Bu arada bilet bulmaniz nerdeyse imkansiz. buyuk ihtimal karaborsadan alacaksiniz.

Passo olmadan stadın 20 m yakınına giremezler

Beğin konnekt umarım düzgün yayın yapıyordur, evde değiliz maçı birahanede telefondan izleyeceğim.

Geliyoruz cimbomum cok özledik . 3 gün cocuklari göremicem ama Insallah bu sene yuzumuz gülecek. Fb nin son cirpinislari bu sene cok anlamli olacak. Ve orda Koc felan kimse kalamaz bizde arayi iyice acariz artik allahin izniyle

SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aralardan dönüşlerimizde çok sıkıntı yaşıyoruz.
Bu maça final gözüyle bakmalıyız.
Kasımpaşa ve ardından Konya deplasmanını kazanarak milli araya girersek %80 şampiyonluğumuz hayırlı olsun.

Nando
Boey Nelsson Abdul Kazim/Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

11 böyle olur. Nando da fit

Mertens yine düz koşu yapıyor ,takımla çalışmadığına göre haftasonu zaniolo oynayabilir

Mertens iyiydi ya onun varligi bile baska bir akıl koyuyor oyuna ve birde icardi tabiki

Zaniolo iyi ama bakalim takimin ahengini artiracak mi azaltacak mi gorecegiz.

Kasimpasanin yerinde olmak istemezdim.

Düşünsenize 2 Gun sonra Avrupanin en kaliteli takımıyla mac yapacaksınız ve yenilmekten baska şansınız da yok.

Harbi zor bir durum. Tarihin en iyisi olmasa belki derdim amaa bu şekilde zor

Kasimpasanin yerinde olmak istemezdim.

Düşünsenize 2 Gun sonra Avrupanin en kaliteli takımıyla mac yapacaksınız ve yenilmekten baska şansınız da yok.

Harbi zor bir durum. Tarihin en iyisi olmasa belki derdim amaa bu şekilde zor

Umarım takım bu kafada değildir yoksa ağır ödetirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt