⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Bir tane adam eksilten, driblingle rakibi sürklase edecek oyuncu yok mu ya? 16 yaşında bebe oynuyor rakibin sol beki

Torreira tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahsettiğin dönemde Kerem Yunustan da formsuzdu. Hatta Oliveira yerine Mitdtsjö söylemleri bile vardı. Gomis ve Boey dışında herkes dökülürken o da doğal olarak formsuzdu. Dediğin gibi epeyce düz olan kiralık bir oyuncu yerine 6m ödenen Yusuftan kat kat potansiyelli birini oynatmak gayet doğal bir tercih. Bu arada Yunus'a özel bir ilgim yok sadece geçen sezon Kerem için geçerli olan yersiz bir küçük görme durumu var.
''Hoca formsuz döneminde kesti, bir daha da yüzüne bakmadığı için böyle oldu'' gibi anlıyorum bu mesajı. Verdiğin Kerem örneği yeterince haksız çıkarıyor bu düşünceyi; tırnaklarıyla kazıyan adam seviye atlayarak tutunmuş ve yine vazgeçilmeş olmuş; daha genç olan diğeri ise olduğu yerde saymış durumda maalesef...

Daha çarpıcı örnek ise Barış Alper. Sezon başında Yunus' u ilk 11 e konumlandıran Okan Hoca, Barış' ı yedek olarak bile yetersiz görüp PAF a göndermişti. Sezonun şu anına kadar o Barış Alper, Yunus' tan net daha yüksek katkı sağlamış durumda. FB maçında rencide ettiği G. Henrique ve Serdar Aziz halen de kendilerine gelemediler, mecburi haller dışında oynatılmıyorlar...

Okan Hoca' nın forma adaletine güveniyorum. Kısa vadede hatalı gibi görünen çoğu kararlarının aslında doğru olduğuna sıkça şahitlik ettik zaman içinde. Önyargılarına ve egosuna esir olmamasını; gerektiğinde kararlarını revize etme olgunluğunu sergilemesini ise ayrıca takdir edilesi buluyorum...

Geri
Üst Alt