⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

iç sahada ite kaka gitme halinden bir türlü kurtulamıyoruz
iyi oynasak bile rakibi ortak ediyoruz. kötüyken zaten hiç çekilmiyoruz.

ama bu kadar yakın geçen maçtan galip çıkmak büyük iş. takım sallansa da yıkılmıyor
yine de bir noktada başımız derde girecek diye korkuyorum.

Yapacağınız işe sokayım şu girdiğiniz pozisyonları atın artık ya. Gevşek gevşek hareketler yapmayın. Adamların futbolla alakası yoktu. Şu maçı da ıkına ıkına kazanmayın bir zahmet.

Fener olsa bu Kasımpaşaya 6-7 tane atmıştı
Böyle futbol olamaz arkadaş adamlar topu tamamen bize bıraktı böyle oynayan takımları erken cezalandıracaksın , bunun bahanesi yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Korku filmi seyreder gibi seyrediyoruz.Bir tek ben değilim herhalde!..Belli bir haftadan sonra,bu hafta galiba kazanamayacağız korkusu ile bu lig bitmez.Tükendim.

Çok değerli 3 puan. Şikecilerin bay geçtiği hafta kazandık, tek golle kazandık, ve o tek golü Zaniolo attı. Kuşların kudurduğunu görür gibiyim 😄

Ilk yari 2dk, ikinci yarı 9dk uzatma, ve maçın 103. Dk da bitmiş olması, ortada Galatasaray'a karşı bir oyunun olduğunun net kanıtıdır.

Bugün çok uykum olduğu için enerji de veremedim. Bir daha ki maça tüm pozitif halimle geleceğim. Şimdi biraz dinlensem iyi olacak. Yıkıldım, yıkılıcam yoksa. Sonra tüm eğlenceli yorumları okurum. Dhhjj🤣🤣

Fener olsa bu Kasımpaşaya 6-7 tane atmıştı
Böyle futbol olamaz arkadaş adamlar topu tamamen bize bıraktı böyle oynayan takımları erken cezalandıracaksın , bunun bahanesi yok

Fener en son kime 6 7 atmış bırakın rakip takım güzellemesini kendi taraftarı güvenmiyorken birde

Rashica Zaniolo Kerem

İcardi

İstisnasız bu olmalı bu takımın hücum hattı

3 puan mukemmel ama oynadığımız oyun hic tat vermedi.Buda uzun sure mac yapmadigimiz dan kaynakli.Bide hoca yanlis kadroyla cikti.Bu mac ozelinde yunus baya kotuydu.Adekugbe berbat.Ve diger oyuncularimizin formsuzlugu sikintili mac izlettirdi.Ama toparlayagiz ins.

Biz hic bir maci uzatmalara tek farkla birakmamaliyiz mumkunse, en az iki fark. Ali Koc ve Lale'si iyice sirazeden cikti. Hakemler herseyi yaparlar yedirmek icin.

Geri
Üst Alt