SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

son maça kalana kadar bizi ince ince doğrayıp, bunları itecekler. son maçta da bizi kalın kalın doğrayacaklar, bu nemrut karı kalırsa o zamana, acil biri bir şeyler yapmalı !!!

İlk penaltı ve kırmızı kartlıklar aynı.
Ve ne hikmetse ikisi de bizi bağlayan pozisyonlar. Şaşırmadım ama ben. Bekliyordum. Hatta maç içi utanma kazandırmak için bir penaltı daha ver demiştim ve yaptı da .d.d

Beyler 3 puani yabana atmayin. Daha evimizde macimiz var bunlarla ve en onemlisi ikili averaj ve fikstur avantaji sonuna kadar bizde. Cok karamsarlik goruyorum. Bu kadar umutsuzluk iyi degil. İbreyi tersine dondurmeyin.

Yönetim isyan etmedikçe hakem avantajıda onlarda..

Maç başına 1 penaltı ortalaması ile oynuyorlar dünyada eşi benzeri yok bu durumun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar Ben artik yapamiyorum. Tansiyonum yükseliyor Ben Bu ligi takip edemem. Her hafta ayni tiyatroyu izlemek de baydi. Hayatta zevk aldigimiz nadir noktalardan birisinin daha icine edildi

Hakkinizi helal edin daha futbol tartismam mümkün degil

Febe-jeke
Gs-ads

Sampiyonluk haftasi. Biz puan kaybeder febe kazanirsa sampiyonluk gider. Biz kazanir febe puan kaybederse 80% sampiyon oluruz. Her iki takim kazanir veya kaybederse son haftaya kadar surer yaris

Ay partisine sokayım yeter be arkadaş.iktidarında muhalefetinde Allah belasını versin şunu hemen siyasete çekmeyin..Yok arkadaş bağırmamanın tepki vermemenin bununla alakası yok yeter arkadaş.

Başımızdakiler pısırık pısırık anlayın şunu.Ne kadar sözde Galatasaraylı pısırık adam varsa dolduruyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüzde yüz onunla alakası var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takim bu mactaki serefsizligi gorup de canlarini dislerine takmazlarsa yaziklar olsun. O sampiyonluk gelecek!!!

Bizim sözde yönetim en kısa sürede saklandiklari yerden çıkıp aksiyon almazlarsa samimi söylüyorum izlemeyin bu ligi son maçta sahamiza şampiyon olmuş gelen bir fener gösterecekler

Geri
Üst Alt