SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

rüyamda macı 3-2 alıyodu fb,GS sözlük denen cenabet yerde yazmıslardı

ersun biraz hırs yapıp fb'yi düzgün çalıştıysa, sevilla yorgunu fb'den puan alır. oyuncu kalitesi olarak alanya'da o kadro var çünkü. yeter ki oyuncular ve td istesin.

bir de hakem ve var kadrosu önemli tabiki. açıklandı mı bu maçın hakemi?

Alanya helva gibi takım bir gol yedimi dağılıp gidiyor
ilk golü bulup kapanırlarsa puan şansları olur
tahmini skor 1-3

Bu sezon Fenerbahçe'ye karşı bizim maçtaki Kasımpaşa gibi 90 dakika defans yapan takım oldu mu?

Alanya'nın başına Ersun'un geçtiğini düşününce pek bir beklentim yok açıkçası.

Rakibinin şampiyonluğunu engellediği bir maç olur ersunun 😄

biz maçımızı kazanırsak iddia ediyorum Alanya iki farklı maçı alacak.

Lincoln Henrique sol çapraz bağında yırtık varmış muhtemelen sezonu kapatmış oynamadığı ya da az süre aldığı maçlara bakınca yaratıcılıkları epey düşüyor 90 dakika sahada kaldığı maçlarda fenerbahçe mağlubiyet almamış muhtemelen ciddi etkileyecek hem Sevilla hem de bundan sonraki maçlarda etkisi görülür yerini doldurabileceklerini sanmıyorum.
Dediğim gibi bunların en önemli oyuncularının başında geliyordu yokluğu muhtemelen bu maçta belli olacak.

Sene başından beri fenere karşı nasıl oynanmasını gerektiğini hem Trabzonspor hem de Sevilla gösterdi bunu uzun zamandır söylüyorum fenere karşı kapanıp alan bırakmazsan oyunu açamıyorlar set futbolunda kötüler ne zaman rakip topla oynayıp çıkarken hata yaparsa arkada eksik kalıp fenerbahçe skoru buluyor umarım Alanyaspor tamamen kapanıp alan bırakmayıp ön alandaki hızlı futbolcularıyla kontra atak oynar.

Fener'in kazanma ihtimali çok düşük. Bu maçtan sonra ortalık karışır.

lincoln ve batshuai oynamaz herhalde. sevilla maçı ile ilgili de rotasyon yapar dede. arda falan oynatılmaz bence.

altay

ferdi samet atilla oster

arao crespo

king mhy rossi

valencia​

Geri
Üst Alt