SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Bu alanyanin büllügu bir bize kalkiyo

Baskani febeli. Bu mactan gram umudum yok aslinda. 1 umut febe efsanesi ersun çelme takarmi diye sesli duşunuyorum bakalim

valencia'nin attigi gollerin coguna bakin, cocuk oyuncagi gibi resmen antrenmanda atamayacagi kolaylikta goller atiyor sürekli. buyur eden rakipleri hep rahat gectiler. oynamaya calisan takimlara puan kaybettiler.

Puan farkı 3 diyebiliriz muhtemelen bizim Alanya maçından sonra fark sıfırlanmış olacak arenadaki maça 3 puan geride girebilirsek şampiyonluk şansımız olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanmakta güçlük çekiyorum cidden ya şunları yarışa nasıl sokarız abi aklım almıyor. Bu maç şampiyonluk maçı bizim için çok net. Alanyaspor'un yenmesi gerek. O zaman Fener yarıştan kopar. Eğer berabere kalırsa Fener yarıştan kopmaz ama "Galatasaray da puan kaybediyor. Ayrıca kötü oynamaya başladılar. Puan kaybeder bunlar artık" diyerek kendilerini yarışta tutarlar. Ama eğer galip gelirlerse yarışa tekrardan tutunurlar. Hem de geriden gelecekleri için moralli taraf onlar olacak. Topu ayağında tutamayan Icardi ve değişikliklerle maçı Konyaspor'a veren Okan Hoca da oturup ağlar artık. Yazık. Gerçekten yazık.

Ersun allah rızası için yatma

Seni nasıl kovdular hatırla bi kinlen bi hazırla takımı şu maça ulan

Geri
Üst Alt