SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Yönetim tüm iyi olan seyleri riske atiyor böyle davranarak, hicbirsey söylenmez mi ya yeter artik. Sampiyonluk fln umrumda degil bunlara karsi koyun artik, yeter yeter yeter

Önce elini arkaya attı kırmızıyı verecekti sonra dedi zaten yenikler bi de on kişi bırakıp başıma iş almayayım sarı verdi Allah hepsini bildiği gibi yapsın nelerle mücadele ediyoruz herkes görsün artık şu maçtan sonra sonuç ne olursa olsun ortalığı ayağa kaldırmayan yönetim de herşeyi hakkediyor demektir

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boku bokuna bizi sinir ediyorlar yıllardır hep hile yapıyorlar ama yine biz kazanıyoruz kupaları çok şükür 💛❤️

Bu maçta 2. golü bile atsalar 3-2 kazandırırlar.Bu hakemler ve bu hakemler başkanı olunca bu maçı 1 şekilde kazandırırlar..

Yönetim uyuma çık konuş. Bıktım lan bu haramzedelerden. Bu ne ya?

Mete elini arka cebine getiriyor sonra oooo fb kırmızı görecek diye mi düşünüyor yoksa biri kulağına aman hocam ne yapıyorsun mu diyor bilemem ama sarı çıkıyor.

İşin kolayı var'a suç atmak. Var çağırmadı deyip geçerler.

konya'daki rezaletten sonra açıklama yapmak için taraftarının çıldırmasını 2 gün bekleyen kulübe çok bile, keşke sarı kart da göstermeseydi, hatta faul de vermeseydi.

elini mabadına atıp sonra sarı vermesi bile ne kadar denge politikası içinde olduğunun göstergesi. konya'daki şerefsizliği aklamak için bugün 1 takımın daha hakkına girdiler. girsinler, helalı hoş olsun, böyle mağdurlara böyle hakim az bile.

Var kayıtları mi dinlecekse ne olacaksa olsun. Bu iş iyiye gitmiyor. Bariz kırmızıya varın cagirmamasi inanılmaz bi olay 2 maçta 2 kritik aleyhimize olay var

Aleyhimize onlarca olay oldu, ali koç ağız ishali gibi sadece Sivas maçında konuştu aylarca. Bu sahte lig izlenmez.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt