SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

"Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada görev yapacak VAR hakemi Hakan Ceylan oldu."

Bunu şimdi gördüm. Donk'un kırmızısını atlayan, *** lalesi tarafından canhıraş savunulan, aktif en şaibeli hakem. İlmek gibi işlemişler. Sizi oradan indirmeyen yönetim hükümsüzdür.

Alanya 2 pas üstüste yapmayı becerebilse pozisyona girecek. Adamlar aldığı topu ileri vuruyor.

Bu furkan denen gavat valenciadan sacma sapan calimlar yiyor durmadan

Atilir bu salak

artık bunların şikeci bir kurum olduğunu yüzlerine vurmanın vakti geldi de geçior

"Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada görev yapacak VAR hakemi Hakan Ceylan oldu."

Bunu şimdi gördüm. Donk'un kırmızısını atlayan, *** lalesi tarafından canhıraş savunulan, aktif en şaibeli hakem. İlmek gibi işlemişler. Sizi oradan indirmeyen yönetim hükümsüzdür.
Adamlar ödül alıyor. Satılık herifler.

Sikeciler cidden çok kötü bunlar bu oyunla Mete gibiler olmasa ilk 4e bile giremezdi işte böyle pis bir ligteyiz

Bunlar zaten kötü de Fener'den iyi dört takım kim onu çözemedim. Hadi bir biz diyelim. Her takım aşırı kötü değil mi şu anda? Fener'den iyi takım da yok ligde şu anda. Gelenden geçenden fark yiyen Başak mı? Leş Beşiktaş mı? Başkansız, teknik direktörsüz Trabzonspor mu? Biz berbatız diye haftalar sonra galibiyet yüzü gören Konyaspor mu? Kim yani? Herkes leş ligde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alanya çıkamıyor
ileride atlet adamları yok
geride de kolay çalımlar yiyorlar özellikle valencia'dan.

bu oyunla kaybederler

alanya'nın her geleni şişirmesi hoş olmasa da faryoli dönemindeki mal mal pas yapmamaları da olumlu. o salak olsa fb 3-0 öndeydi şimdi

Geri
Üst Alt