⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Yenilmek değil beni sinir eden, lakayt ve umursamaz vurdumduymaz bir oyuncu topluluğu vardı bugün sahada. Nerdeyse 3 aydır m kazanamayan yetersiz kalitesiz bir takıma karşı kaybettik. Yazık tüm beklentileri boşa çıkardınız ve tüm haftasonumuzu. İçine ettiniz

Hala son dakikalardaki oyunu değerlendirenler var.Yahu çorba yaptı takımı çorba..O saatten sonra neyini değerlendieceksin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun aradan once yuruyerek rahat rahat mac kazanıyorduk.O Gs bugun konyayi , kenyaya cevirirdi.Geçen hafta ve bugun oynadigimiz oyun hic tat vermedi.Nelson,mertens bu takimin olmazsa olmaziymis.Abdulkerimin ben art niyetli olarak bu kadar kotu oynadigini dusunuyorum.Icardi nin akli futbol da degil.Boey sezonun en kotu macini oynadi.Orta sahada ustunlugu kuramayinca defans ve ileri hat da oldukca etkisiz oluyoruz.Bide malesef zaniolo bugun takimin omurgasini bozdu.Umarim hazir olmadigindan bu kadar kotudur.Bide artik hocanin mata,yunus sevdasindan vazgecer.

Momentum fb ye döndü bir anda. Milli ara sonra bay arası, fikstür bizim için çok kötü takım yine ritim bulamayacak

Alismisiz yenmeye yenilince hepimiz derbeder oluyoruz. Insallah sampiyon olacaz. Ama artık takim kendine çeki düzen vermeli. Burda da okana iş düşüyor. Herkese iyi geceler

duboisi cıkarıyosa kazımcanı al adam.sacmasapan değişiklik mi olur ya.oyunu okuyamıyo herif,bi de risk alıyo.dubois,rashica ve oliveira oyundan niye cıkar?bırak oynasınlar sonuna kadar.

Yahu niye şaşırıyorsunuz seri yakaladığımız çoğu maçta rezalet oynamıştık.
Zaiolo hazır değilmiş hadi ordan.
O adamın ölüsü oynar..
Berkan ve bitik olimi hazır.Koymuşun orta sahaya bu ikiliyi.

Ulan takıma torreira haricinde bir tabe top alabilen çalabilen adam yok.Onuda kesmişsin.tam bir rezillik.

Bir arastir bakalim Torreira neden oynamadi.

Dünden beri diyorum zpr maç geçmiş olsun şampiyonluk gider. İcardnin koşacak hali yok, herkes lakayit

Ulan tüm haftasonunun hatta bi dahaki maça kadar 15 günün içine ettiniz be

Bu arada transfer obezliği falan değil bu takıma devre arasında fırsat ve imkanda varken orta saha transferi şarttı Berkan ile maça çıkılmaz tr kupasında bile iki kere düşünürüm Berkan ile maça çıkmayı

Zaniolo takıma monte edilmeli hazır değilse olsun artık

Torreira bence hasta falan değildi Okan hoca ceza verdi ve gereksizdi

Nelson - Abdulkerim tandeminin bozulması bugün etkili oldu

Bek sorununu bir türlü çözemedik Dubois mi Adekugme mi yerli mi artık belli olmalı

Mertens - Torreira - Olivera üçlüsü mümkün mertebe kesilmeden beraber oynamalı

Aylardır sadece 1 maç kaybettik toplarız.
Hocam hala aynı şeyleri yazıyorsunuz. Bir adam ne kadar kaliteli olursa olsun fizik gücü yoksa sana katkı veremez. Zaniolo son 10 dakika girmeliydi. Bugün maçı Zaniolo değişikliğiyle verdik maalesef. Barışla elbette kıyaslanamaz Zaniolo ama mücadele gücü dediğimiz bir gerçek var. Fizik yoksa kaliteni ortaya koyamazsın.

Sinir küpüyüm. Çok şey kaçırdık. Bari berabere bitirseydik be. Ortasaha bu kadar boş en son bam ortasahası idi.

Bir de taraftar bile lig bitmiş gibi başlamıştı konuşmaya son günlerde. Oyunculara da yansımış. Özellikle Torreira ve İcardi, hatta Boey. Bunlar son haftaya kadar bizi taşımak zorunda olan oyuncular, öte yandan kafa olarak kopmaya da çok müsait oyuncular.

Bana göre hem.taraftarda hem hocada hem oyuncularda rehavet vardı biryerde patlayacakti bu ,herkes Arsenal gibiyiz düşünmeye baslamisti

Geri
Üst Alt