⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Hoca değişikliklerde orta sahayı boşaltıp öne oyuncu almak dışında alternatif bulmalıydı sene başında da en temel sıkıntı buydu. Bir de Mertens'in yokluğu kadroda bu kadar temel değişikliğe yol açmamalıydı iyi kötü belli dizilişle bir oyun bulmuştuk kadronun taşlarıyla fazla oynamaya lüzum yok.
şüphesiz mertens'i arıyoruz ama genel bir düşüş de var gibi. iyi dönemedik lige.

covid arasından da iyi dönememiş çakılmıştık. burada iç sahada dönmek bir şans oldu. dış sahada olsa o performansımız galibiyet için yeterli olmayacaktı bence. bu hafta kurtaramadık.

titreyip kendimize gelmemiz lazım.

Ne bu öfke yaw.
Maç kazanınca iyi uzun aradan sonra bir kere takım bu kadar kötü oynayıp yenilince niye hemen tü kaka oldu. Benim de ciddiyetsiz bulduğum oyuncular oldu, bugün ben de takımı beğenmedim ama çok abartıyoruz bazı şeyleri. Hala lideriz, yedi puan cebimizde fbye karşı. Evimize gelecek olan o. Fb ne top oynuyor da bu korku var?
Bugün hakemin de skandal kararları var ama maalesef kötü oynadığımız için dememizi de istemeyen arkadaşlar var. Ki bu hakemler kötü fbyi bu yarışta tutuyor da neyse...

şu macın 2018deki gencler macından farkı var mı Allah askına?kendi kendimize ettik.iki carparak giren gol,hadi bu talihsizlik ama sen hoca olarak böyle olağanüstü hatalar yaparsan sana olan güveni kırarsın.burası basaksehir değil

Tamam Okan hoca yaptığı değişiklerle orta sahayı boşalttı 3 puanı hediye etti. Oyuncularda da rehavet vardı nerdeyse hepsi çok kötüydü de bu nedir abi! Daha dk 15 net kırmızı adam tabanla hayvan gibi giriyo biraz daha sağlam bassa kemiğini kıracak şerefsiz. Soktuğumun hakemi Varı ne bok yiyor. Sezon başından beri bu kaçıncı anasını satayım. Tutturmuşlar bi sivas maçı,topunun mk!!
Ekli dosyayı görüntüle 196078
Bu pozisyondan sonrakı kerem pozisyonunda var ile konuşuyordu. Gördüm dedi. Ulan hoşaf neyi görrdün.

Sonuç için aşırı üzgünüm ama bağıra bağıra gelen bir mağlubiyet oldu. Hakem için zaten denecek birşey yok ama saha içini yorumlamak istiyorum. Yani zaten geçen hafta oyun gücümüzün eski düzeyinde olmadığını gördük üstüne Nelsson cezalı duruma düşmüş ve Mertens de yok, Birde bunun üstüne takımın en kilit yeri olan merkezde Torreira-Oliveira ikilisini bozuyoruz. Hadi kötü ve isteksiz oynadık ama maç 80. dakikaya kadar 1-1 gitmiş az biraz pozisyonda buluyoruz burada Yunus-Mata-Gomis üçlüsünü alarak takımın tüm ayarıyla oynamak hemde Yunus'u sol bek Mata'yı libero Gomis'i Icardi ile çift forvet oynatmak falan olabilecek en berbat kadro yapısıydı herhalde. Böyle saçma sapan bir kadroyla en son Gomis-Seferovic ile Giresun'a karşı oynayıp yenilmiştik. Okan hocanın sahada ne kadar hücum oyuncusu olursa o kadar gol atarız mantıksızlığına hala düşmesini anlayamıyorum. Bu maç için üzüldük elbette ama hocaya ve takıma sonuna kadar güveniyorum daha güçlü döneceğiz hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Bundan sonra oynayacağımız maçlar şi diye kadar olanlardan çok çok daha zor maalesef. Adana, Kayseri deplasman Bjk Başak hepsi zor maç. Allah yardımcımız olsun.

Geride olmak gerekmiyor. Fenerin umudunu yavaştan kesmişken şu anda potaya sokuyoruz. 2 hafta sonra bay geçtiğimizde puanlar eşitlenince o zamanlı psikolojiyi görürüz
Ne kadar puan kalıyor o halde ?
Ikili averaj kimde ?
Daha bunlar bize gelip 3 yemeyecekler mi ?
Fener en baştan bir Alanya'yı yensin de görelim.

matanın araya attıgı topta icardi niye ofsayt varmış gibi davrandı?onu da anlamadım.

Bari yenilmeseydik herifler iki kere geldi ikisi gol oldu. Son zamanin en formsuz takima yenilmekte beceri istiyor gercekten.

Neyse çok da şey etmemek lazım. O kadar zamandır galip gelen takım elbet bu kazayı da atlatır. Seriyi devam ettirme stresi de ortadan kalmış oldu. Takıma desteğe devam. Bu arada biraz kendilerine gelirler umarım. Mertens'e ne oldu? Sakatlığı nasıl bir sakatlık? Diz problemi diye görmüştüm bir yerde. Dönünce direk oynayamaz da.

Bu pozisyondan sonrakı kerem pozisyonunda var ile konuşuyordu. Gördüm dedi. Ulan hoşaf neyi görrdün.
Kötü oynayabiliriz puan da kaybedebiliriz de hadi bunu nasıl yok sayalım bariz kırmızı orada verse uzatma hariç 75 dk 10 kişi oynayacaklar.Maçın hikayesi bambaşka yere gidecek. Sokuk herif yine yaptı yapacağını...

Bir makina bile haftalarca aylarca takir takir islemez, arada molayada ihtiyaci var.
Rahat olalim. Gelecek mac kaldigimiz yerden devam.

Yine mi hiçbir yöneticimiz çıkıp hakemler ve daha önemlisi onların başkanları hakkında demeç vermedi mi maç sonunda?

Geri
Üst Alt