⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Baktın ilk yarı takım iyi değil.1-0'dan sonra temkinli oynayacaksınki kontra ataktan gol yeme.Onuda hiç düşünmedi yav.

aradan önce olması iyi oldu yenseydik milli ara aynı laylaylom golf oynamalar şeklinde devam ederdi. şimdi artık işi daha sıkı tutmak zorunda ekip.

adam sahanin en iyi iki oyuncusunu cikardi ya dusundukce kafayi yiyorum

fbli birini getir klk yapacagi is o olurdu yenilmek icin!!!!

boyle hata olmaz arkadas bu hata filan degil hata degil

resmen sabote bu

boyle hocalik olmaz olamaz

zaten sezon basindan beri diyorum bu adama sampiyonluk icin gram guvenmiyorum ve cok korkuyorum

ya ucundan hak vermek istiyorum yok yok aga yani su sahada cikacak son iki kisi olive ve rashicaydi

ne yapiyorsun sen ya!!!!!!!!!!!!!!!!

Lale ortaladı Zorbay attı seriyi el birliğiyle bitirdiler. Torreira paşamın aşk acısı da etkendir tabi. Ha bide ölmüş eşşek Mata ile orta sahayı boşalttık onu da unutmayalım. Bu seri zaten bitecekti ama keşke bu kadar pisi pisine bitmeseydi. Klasik Konya varı yoğu Galatasaraya oynamak.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu seri zaten birgün bitecekti. Stres oluyoduk o stresi artık atarız. Mertens gerekirse iğneyle gerekirse koltuk değneğiyle Adana Demir maçına yetişmeli. Nelsson bu takımın en iyi stoperiymiş yokluğunda herkes sıvadı. İlk devre Konya 10 kişi kalmalıyken atmayan Zorbay Küçük sen göreceksin yavrucum

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi yerde puan kaybı kaçınılmazdı ama 1 puan kurtarmamız lazımdı en kötü.Takımdaki lay lay lom havanın dağılması açısından hayırlı olmuştur umarım bu mağlubiyet.

adam sahanin en iyi iki oyuncusunu cikardi ya dusundukce kafayi yiyorum

fbli birini getir klk yapacagi is o olurdu yenilmek icin!!!!

boyle hata olmaz arkadas bu hata filan degil hata degil

resmen sabote bu

boyle hocalik olmaz olamaz

zaten sezon basindan beri diyorum bu adama sampiyonluk icin gram guvenmiyorum ve cok korkuyorum

ya ucundan hak vermek istiyorum yok yok aga yani su sahada cikacak son iki kisi olive ve rashicaydi

ne yapiyorsun sen ya!!!!!!!!!!!!!!!!
aynen.benimde güvenim cok kırıldı.hayırlı maglubiyet demek istiyorum ama kabullenemiyorumda yenilgiyi.okan şanslı da değil.puan kaybettiğimiz haftalarda rakiplerimiz kazanıyor genelde.

Çok rahat 3 atıp kazanacağımız maçı pisipisine verdik. Tamamen lakayıtlıktan.

Zorbay zorbay 2.ali Palabiyik sendin bu akşam. 15.dakikada ki faule ben gördüm diyorsun var'daki yandaşına ve bu tv'de net okunuyor.

fener önce alanya maçını kazansın puan farkı erimiş mi sonra bakarız

Geri
Üst Alt