Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.493
- 7.986
- 1.428
Baktın ilk yarı takım iyi değil.1-0'dan sonra temkinli oynayacaksınki kontra ataktan gol yeme.Onuda hiç düşünmedi yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen.benimde güvenim cok kırıldı.hayırlı maglubiyet demek istiyorum ama kabullenemiyorumda yenilgiyi.okan şanslı da değil.puan kaybettiğimiz haftalarda rakiplerimiz kazanıyor genelde.adam sahanin en iyi iki oyuncusunu cikardi ya dusundukce kafayi yiyorum
fbli birini getir klk yapacagi is o olurdu yenilmek icin!!!!
boyle hata olmaz arkadas bu hata filan degil hata degil
resmen sabote bu
boyle hocalik olmaz olamaz
zaten sezon basindan beri diyorum bu adama sampiyonluk icin gram guvenmiyorum ve cok korkuyorum
ya ucundan hak vermek istiyorum yok yok aga yani su sahada cikacak son iki kisi olive ve rashicaydi
ne yapiyorsun sen ya!!!!!!!!!!!!!!!!
Nerdeyse pozisyonlari yok yaw.yav ikisi de carptı girdi,şansızlık.1-0 alırdık macı en kötü okana ragmen
evet pozisyonları da yok işin tuhaf tarafı.hersey üst üste geldiNerdeyse pozisyonlari yok yaw.
2 hafta boyunca film baslıgında moral depolayalımyaw ulan bea
Barış çıkana kadar iyiydik Zaniolo girdi yerler değişti ve dengeleri de alt üst etti.benim anlamadığım evimizde 1-0 a yatıyoruz da depte niye yatmadık, bizim takım kapanınca iyi defans yapıyor zaten en az gol yiyen takımız