Rossu ne kadar tanıyorsun Allah aşkına Kaanın bir ortada perfonmansı var Rossu senin felan tanıma ihtimalin yok onu anca hoca bilebilir
Hocanın bildikleri de ortada bkz: mata
Sonuç olarak okan oyuncu performansı konusunda bir bok bilmiyormuş oluyor. Doğru muyum? Yanlıs bir bakış bence, hoca bilir diye diye başımıza gelmeyen kalmadı yıllardır.
Ross veya mahmut benim söylemek istediğim farklı. Bu oyunculara cesaret edip forma vermeyeceksek ya kiralık verecektik yada onlar yerine bu + zırvasını avantaja çevirecek transferler yapacaktık.
Napcaz çocukların kernarda bitki gibi büyüyüp olgunlaşmasını mı bekleyeceğiz.
Bak bu olayı terim donku forvete gönderip maç kazandığımda da söyledim, defansta oyuncumuz varken gedsonu leminayı defansa çekerken de söyledim. Kaana lafım yok jokerdir istedigin yere koy vasata inmez bile çigisi var. Misal beke atabilir ortaya çekebilirdin boyle farkli varyasyonlar uygulayabilirdin. Kaan yerine ross yada emin bu yüzden olabilirdi.
Ross kadroya bile alınmadı. Yedekte iki solbek bir tane de stoper varken 4lu mü oynadı 3lü mü karar veremediğimiz o oyunda ona göre oyuncu sokabilirdi. Hic oynatmayacağı hamza yerine başka oyuncu da alabilirdi.
Misal ayni anda orta saha ve bekleri vermemiz gerekirdi, madem 3lüye geçeceksin o zaman 3lü oynayabilecek defans oyuncusu sokacaksın, yok 4lü olacaksa o zaman ona göre oyuncu girer yunusu ortada yada solda oynatarak değil.
Oyuncu yokken şapkadan tavşan çıkarıp emre'yi hayata dondurme çabasına girişirken bir tane de piyango vurup en azından hızlı bir bek almışken bu sefer de kalan 3ünden 2si kadrodayken kullanmamak bunlar sinirime gidiyor.