⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Galatasaray ZORlu Konyaspor deplasmaninda BAY in golleriyle güldü.
Beyaz tema kullananlar için şifreli, siyah tema kullananlar için oldukça kaliteli bir mesaj olmuş. Tebrik ederim :tbr:

1678973237720.webp

1678973267948.webp

1678973300770.webp

Hükmen kazanılacak Hatay'ı saymazsak 11 maç kaldı. Bunların 6 tanesi iç sahada 5'i deplasmanda. İstanbulspor deplasmanını seyirci desteğiyle oynayacağını varsayarsak 4 deplasman kaldı. Sadece iç sahadaki maçları kazanıp, 4 deplasmandan 1 tanesini bile kazansa yeterli olacak. Fenerbahçe 10'da 10 yapıp Seyrantepe'ye gelse dahi yazdığım senaryoda şampiyon oluyoruz.

Böyle bir avantajı daha da büyük hale getirmek için ilk deplasman olan Konya'da kazanmak önemli eşik atlattırır.

Gsyi karşılamak için havaalanındayız

Mata yerine yusuf olmaliydi

Mata sakatlanmadı mı la son maçta?Reyisin kondisyon 20 dkya anca yetmiş galiba

Mertensin sakatlığı ciddi değil diyordu bizim avel muhabirler, herif 1.5 aydır piyasada yok

Takım kadrolarına ve form durumuna baktığımız zaman kolay maç gibi duruyor ama hiç öyle değil. Rakiplerin bu maça bakışları farklı. Atanan hakeme bakınca MHK'nın niyetini anlamak hiç zor değil zaten. Ben maçlardan birinde veya birkaçında büyük bir hakem katliamı yaşayacağımız düşünüyorum maalesef.

Ayrıca Konya misafir tribün bileti 900 lira yapmış normalde en fazla 200 TL oluyormuş. Bu maçta Konya'lı oyuncuların farklı nedenlerle çok motive olacağı aşikar. İnanılmaz mücadele edeceklerdir. Ben bu maçı ilk yarıdaki Kayseri deplasmanına benzetiyorum. O maçta da Kayseri hiç olmadığı kadar iyi hazırlanmıştı maça ve çok motiveydiler.

Şartlar ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayıp maçı almamız lazım. Kırılma maçlarında biri bu maç.

KONSANTRASYON!!!

Mertens de o kadar mac oynadi ust uste herif gitti arada sakatlandi inanilmaz bi olay ya

Geri
Üst Alt