- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
deplasmanlarda hep daha iyi en azından skor yaptıBu maçı kerem çözecek bence.. durup durup birne patlıyor adam konya olur inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deplasmanlarda hep daha iyi en azından skor yaptıBu maçı kerem çözecek bence.. durup durup birne patlıyor adam konya olur inş
Böyle oynadığımızda daha defansif bir takım olmuyoruz. Tam tersi rakibin daha fazla adamla üstüne gelmeni sağlıyorsun. Okan Buruk çok fazla hücumcu ile oynayıp rakibi geride beklemek zorunda bırakıp az adamla hücum etmesini sağlayarak bir savunma stratejisi belirlemiş durumda.
deplasmanlarda hep daha iyi en azından skor yaptı
Böyle oynadığımızda daha defansif bir takım olmuyoruz. Tam tersi rakibin daha fazla adamla üstüne gelmeni sağlıyorsun. Okan Buruk çok fazla hücumcu ile oynayıp rakibi geride beklemek zorunda bırakıp az adamla hücum etmesini sağlayarak bir savunma stratejisi belirlemiş durumda.
Ne güzel işte rakip daha fazla oyuncuyla geliyor da açık bulabiliriz . Kasımpaşa alan bırakmadı hareket edecek. O kadar da defansif değil berkan dikine oynamaya çalışan biri.Böyle oynadığımızda daha defansif bir takım olmuyoruz. Tam tersi rakibin daha fazla adamla üstüne gelmeni sağlıyorsun. Okan Buruk çok fazla hücumcu ile oynayıp rakibi geride beklemek zorunda bırakıp az adamla hücum etmesini sağlayarak bir savunma stratejisi belirlemiş durumda.
Böyle bir düzenle bu sezon hiç oynamadık. Okan Buruk'un kafasında hiç yok. Ben de sezon başından beri önemli maçlarda bekledim ama yapmadı.Ne güzel işte rakip daha fazla oyuncuyla geliyor da açık bulabiliriz . Kasımpaşa alan bırakmadı hareket edecek. O kadar da defansif değil berkan dikine oynamaya çalışan biri.
Bırak bu kabadayiligiben şampiyon olmadı demedim
şampiyonluk maçı diye gidilen maç berabere bitti dedim
yorumları okuyalım okumakla kalmayıp anlayalım derim
ben sadece beraberliğin kötü olmayacağını belirtmek istemiştimben şampiyon olmadı demedim
şampiyonluk maçı diye gidilen maç berabere bitti dedim
yorumları okuyalım okumakla kalmayıp anlayalım derim
Sehic
Ahmet Adil Calvo Guilherme
Soner Bouchalakis
Moreno Pozuelo Cekici
Muhammet
Rak-Paz-Pavicic-Muric-Emreli-Diouf