⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Abi takim çıtayi oyle bir yere koydu ki aylardir mac kazaniyoruz. Gecen senelerde boyle sacma deplasmanlarda 1 puana maca cikmazdik artik tek dusunce 3 puan. Aslanlarima guvenim sonsuz lig sonuna kadar her maci kazanmak gibi bir rüyayi yasatin 🤣

Konyaspor da sorunun başlangıcı İlhan Palutla başarılı giderken bir anda ayrılık yaşanmasından kaynaklandığını düşünüyorum. O günden sonra oynayan futbolcuların bir çoğu bu yaşanan haksız sürece karşı seslerini çıkarmasalar bile saha içinde bence gösteriyorlar bir nevi yönetimi cezalandırıyorlar.

Arkadaşlar bizim fb maçının tarihi belli oldumu?
Bazı yerlerde 11.06 haftasonu diye yazıyor ama o hafta sonu CL finali var İstanbul'da.

Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Selamlar
Renktaşım onu Mayıs ayı gelmeden öğrenemeyiz gibi duruyor ,şu an Nisandaki maçların tarihleri belli değil örneğin. Neden dersen gerekçeleri sıralayım:

1) Seçim 2.tura kalırsa 27-28 Mayıs'ta maç oynanmaz
2) Avrupa'da devam eden takımlar tur atlayacak mı ya da kaç tur atlayacak? Ona göre hafta içi maç koyarlar kalan fikstür baya sıkıştı çünkü.

Bu gibi nedenlerden dolayı maç tarihiyle ilgili herhangi bir planlama yapmamanı öneririm.11.06 tarihi doğru olamaz ama onu söyleyebilirim, senin de belirttiğin gibi CL finali var ligler daha önce bitmek zorunda.

muslera

boey kaan bardakçı dubois

torriera berkan

raşitsa oliviera kerem

icardi​

zaniolo'nun şu an 30-40 dakikalık kondüsyonu var. yorulmuş konya defansına sonradan girse daha etkili olur gibi. bence hoca bu kadro ile çıkacak. duran toptan bardakçı-ayhan-icardi üçlüsünden gol bekliyorum.

muslera

torriera berkan

raşitsa oliviera kerem

icardi​

zaniolo'nun şu an 30-40 dakikalık kondüsyonu var. yorulmuş konya defansına sonradan girse daha etkili olur gibi. bence hoca bu kadro ile çıkacak. duran toptan bardakçı-ayhan-icardi üçlüsünden gol bekliyorum.

Bu takım baya yavaş kalır ama, hatta zor hücum eder, bir de Sergio 10 numara için olmaz

Senin gibi adam gibi adamlar da var, bir de feramuzlar var
159BEBB1-E201-4A8D-90E4-AD100EE9A4DA.webp

Kardeş bak burası Konya deplasman tribünü
Sen ortamlarda karı kovalamaya çalışırken
Biz deplasman kovalıyorduk

Bu takım baya yavaş kalır ama, hatta zor hücum eder, bir de Sergio 10 numara için olmaz
sergio net 10 numara gibi değil ya, tor-berkan orta sahada direnci oluştururken, kendisini daha serbest kalabilecek bir 8-10 gibi düşünsek daha iyi olur.

bence düşündüğün kadar statik olmaz bu kadro aksine bayağı dirençli olur gibi geliyor.

mertens'in olmadığı bir günde, böylesi zor bir deplasmanda ben mata ve yusuf'a güvenemiyorum açıkçası. nino da şu an 40 dakikalık ciğer var. sonda girse daha faydalı olur gibi.

Zaniolo fizik olarak tam hazır değilse en mantıklı seçenek 4-4-2 olur. En azından Barış her ne kadar bencil olsa da Zaniolo gireceği süreye kadar fazlasıyla mücadele eder rakibi yıpratır.

Muslera
Boey - Kaan - Abdülkerim - Dubois
Rashica - Torreira - Oliveira - Kerem
Barış - Icardi​

Zaniolo fizik olarak tam hazır değilse en mantıklı seçenek 4-4-2 olur. En azından Barış her ne kadar bencil olsa da Zaniolo gireceği süreye kadar fazlasıyla mücadele eder rakibi yıpratır.

Muslera
Boey - Kaan - Abdülkerim - Dubois
Rashica - Torreira - Oliveira - Kerem
Barış - Icardi​
bak bu da olabilir.

bu arada bu sezon sadece 3 maçta gol atamadık. ileri uç oyuncularımız bir türlü golü buluyor. şu ana kadar defansif olarak da ligin en iyisiyiz stats olarak. bu maçta da max 1 gol yersek, ki konya bayağı az gol bulan bir ekip, bence 1'den fazla atarız bir şekilde ya. umarım nelsson yerine oynayacak kişi, kendisini aratmaz.

seçim başlığına yazmam için yetkim yok nasıl yetki alabilirim arkadaşlar

muslera

torriera berkan

raşitsa oliviera kerem

icardi​

Bu kadro kesinlikle olmaz. Kasımpaşa maçında Mata çıkana kadar olan oyun gibi kısır ve kabız bir oyun olur. Mertens yoksa Zaniolo'nun mutlaka oynaması lazım.

giresun maçı gibi 4-0 alırız. kaan ayhan frikikten asacak bir tane.

Geri
Üst Alt