⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

reis zor bir tahminde bulunmuşsun
Oral bey cantada keklik görüyor sampiyonlugu

Daha 11 mac var, fenerin samp olmasi icin bizi yenmesi lazim, eksik maclarindan da 3 pts cikarsalar 3 puana iniyor fark

Kaliyor 9 mac, 2 maçta tökezlememize bakar sampiyonluk

Önümüzdeki 2 macta 2/2 yapsak bile %85 cok yüksek bi oran

1678785884516.webp

yeni rekor kırmış gs,
üstüne cuma maçı,
çıkış arayan anadolu ekibi,

... :think:

Oral bey cantada keklik görüyor sampiyonlugu

Daha 11 mac var, fenerin samp olmasi icin bizi yenmesi lazim, eksik maclarindan da 3 pts cikarsalar 3 puana iniyor fark

Kaliyor 9 mac, 2 maçta tökezlememize bakar sampiyonluk

Önümüzdeki 2 macta 2/2 yapsak bile %85 cok yüksek bi oran
hayırdır fb her hafta hükmen mi kazanıyor

hayırdır fb her hafta hükmen mi kazanıyor
fenevlilere sorsan puan farkı yok aslında. 1 maçı eksiklermiş yaz oradan 3 puan, son hafta bizi kesin yenerlermiş yaz oradan 3 puan, Antep maçından otomatik win gelecekmiş yaz oradan 3 puan. Al sana puan farkı markı yokmuş. Bunu savunanlar var.

Be vicdansızlar daha derbilerde, büyük maçlarda 1 golün yok gelip bizimi yeneceksiniz. Bizim bay olduğumuz hafta sen oynamamış maçı kazandın sanıyorsun. Ya puan kaybedersen. Gene sen Antepten 3 puanı alırken o hafta bizim otomatikman kendi maçımızı kaybedeceğimizi ima ediyorsun. Saf bunlar valla.

Bunların bazıları ise yarım akıllı. Onlar kalan tüm maçlarını kazanacaklar biz ise minimum 3 ya da 4 maç kaybedecekmişiz. Ulan son maçları sanki kendileri süper oynayıp kazanıyorlar. Penaltı, kırmızı kartla ite kaka kazanıyorlar. Göreceğiö ben bu hafta deplasmanda Alanya'ya karşı sizi. Her şeyi geçtim sonrasında Arena da bizi yenip şampiyon olacaklarmış ama. Tarihte bu kadar ezik ve kaybeden bir kulüp yok başka yeminle.

Allahıma şükür iyi ki fenevli olmamışım. Böyle zeka eksikliği ile yaşamak harbiden koyardı insana.

Geçen seneki maçı izledim kadromuz rezalet başta İspanya 3.kumesinden bir antrenorle iyi bile dayanmisiz palamut bize oyun oynatmamis resmen kitlemis

Geri
Üst Alt