⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

1-3 aliyoruz ve keyifle alanyanin macini bekliyoruz insallah

Screenshot_2023-03-14-20-17-34-73_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.webp
IMG_20230314_201833.webp

Geçen Kasımpaşa maçında hücum yönünden iyi değildik ve tempomuz düşüktü. Bu maçta hızlanırız umarım. Fazla uzatmadan öne geçmek lazım.

Mertens abim düzelmedi mi. Yedekte olsa olmali

Zaniolo Kasımpaşa maçında uzatmalarla birlikte 55 dakika oynadı bu maçta ilk 11 olmaması için bir neden yok bence sonuçta 1 hafta daha antrenman yapmış olacak. Zaniolo ile başlanıp 2. yarı duruma göre hamle yapılmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kerem Aktürkoğlu 10nr forvet arkası olmaz mı. Raşitsa solda, Zaniolo sağda Kerem Icardinin hemen arkasında 10nr yardımcı forvet gibi.

Kaan ve Apo'yu da çok merak ediyorum. Sol bek için bir Dubois olur gibi.

Kasımpaşa maçı doğru, biraz durağan geçti ama fazla da büyütmemek lazım. Zira Mata ve Yunus sürekli 11 içinde olmayan 2 kişi, biri de sakatlanıp çıkıyor. Uzun bir ara zaten resmi maç yapmamışsın ve hatta rekor yapma stresi var...

Bu arada pek pozisyon vermedik ama daha iyi değerlendirseydik gollük pozisyonlarımız da vardı.

Konya Kasımpaşa kadar oynayamıyor şu an. Bizim için önemli bir maç. Kerem hala kart sınırında. Olası durumda Adanaya karşı cezalı duruma düşer ama kanatlar idare eder.

Skor tahminim 0-2 alırız inşAllah

sağ açıkta Barış görüyorum ama hiç sanmıyorum

stoperde yerli oynayacak zaten haftanın en iyi Rashica kanatta oynar

Mertens ve Nelsson'un olmayışı zor olacak, Kaan Ayhan'a güveniyorum da Mertens çok lazım olacaktı şu maç

Hernekadar palamut olmasada yinede zor maç çünkü konya kaç haftadır gol atamıyor çok baskı var o yüzden doğru kadroyla çıkmamız çok onemli

yarından sonra

Son haftalarda her takım bize karşı otobüs çekiyor.Arada 1-2 ara maçlarda kolay kazanmamız lazım.

Geri
Üst Alt