- 13 Ekim 2014
- 108.594
- 58.321
- 4.588
Lale kari yemin etmis fbsi icinpiiii kadroya bak. vallahi konyaspor'da modric, benzama, mbappe, messi oynasa bu kadar çekinmezdim :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lale kari yemin etmis fbsi icinpiiii kadroya bak. vallahi konyaspor'da modric, benzama, mbappe, messi oynasa bu kadar çekinmezdim :d
dubois neden oynamasın? kaan-bardakçı-berkan-kerem 4 yerli var zaten sahada.Ben de Dubois istiyordum ama anladığım kadarıyla oynamayacak.
Hoca tercihi. Adekugbe oynayacak diyor herkes.dubois neden oynamasın? kaan-bardakçı-berkan-kerem 4 yerli var zaten sahada.
Bu saate kadar yatan adam kalkmasın zaten.
Bak gör bunlar birşey bulurBiz Konyayi yenelim seceneksiz birakalim milleti yaw.
İnşallah deplasman tribününde olmak gibi bir hata yapmazsınBu saate kadar yatan adam kalkmasın zaten.
Zıkkım icAlkollerimizi tüketelim
Barış banlanacak mi günün merak ettiğim tek gelişmesi buHoca tercihi. Adekugbe oynayacak diyor herkes.
Bak gör bunlar birşey bulur
Herkes içtiğini ikram edermişZıkkım ic
Var bi hayalimizMasmaalesef
Konya ORTAyi degerlendirdi, Galatasaraya ZORlu konya deplasmaninda BAYin golü yetmedi
İnşallah deplasman tribününde olmak gibi bir hata yapmazsın
Bak gör bunlar birşey bulur
21:58 sularında birisi için ban tuşuna basıcam.Barış banlanacak mi günün merak ettiğim tek gelişmesi bu
Fanatizm özeti budurbunun bir level üstü "depremi gs yaptı" demek.
ulan doğal bir afet olmuş, 3 tane şehir neredeyse haritadan silinmiş. bu şehirlerden bizim fikstürümüze 2, fb'nin fikstürüne 1 adet denk gelmiş.
bu tweette ne demek istiyor bu adam yani şimdi? ne olsaydı? bu nasıl toplumu bölücü bir yaklaşımdır? insanlar nasıl bu şekilde davranabiliyor ya...