⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Hakeme bırakmadan çat çat oynayacan bok gibi takımdan 2 gol yedik millet içinden geçiyor bunların Okan icardi bok gibiydi

Hakem müsveddesine rağmen bu maçı kolayca kazanabilirdik. Bu durumlar takımı daha da motive etmeli ve odaklamalı ama hiçbir reaksiyon göremedik bu kadar kötü bir futbol olamaz. Ligin güncel olarak en kötü 2-3 takımından birisine karşı alınan bu mağlubiyetin izahı yok. Bugün Galatasaray gibi oynardık şanssız olup 2-1 yenilirdik bu cidden sorun değildi ama bu futbolu böyle bir noktada kabul etmiyorum.

Hoca sene başındaki gibi saçmaladı resmen. İcardi'nin psikolojisi hiç iyi değil. Akşamdan kalma gibiydi. O topları nasıl saçma sapan harcadı. Geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır.

Valla çok da iyi oynayarak kazanmıyorduk zaten şaşırmadım ben bu sonuca sadece Konya'nın durumu ortadayken kötü oldu

Böyle gevşek gevşek pas denemeleriyle ayağına gelen topları saçma sapan bir şekilde rakibe bırakırsan bu rezilliği yaşamamız normal. Şu maç öne geçip yenilmeyi nasıl başardık aklım almıyor

futbol zaten barbar sporu

Zorbay çok uğraştı, takım da tüy dikti.
Yenildik. Ama şampiyonluğun gittiği falan yok. Bundan sonra bizimkiler ciddiye almaya başlar maçları, rakipler için de artık rekoru bitirme motivesi olmaz.

Geri
Üst Alt