⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

ahmet oğuz mu ne o herifin yaptığı kırmızıydı demi

Fenerin saha dışı avantajlarini düşünürsek bizim deplasmanda puan kaybetme lüksümüz kalmadı 8jk maçı dahil
mağlubiyeti oraya yazıyordum ben. konya'da harcamak çok kötü oldu.

alanya ve bjk deplasmanları zor. bjk'ye senelerdir yeniliyoruz zaten.

buralardan 6 ile çıkmayı zor görüyorum. belki fener puan kaybeder alanya'da. bakalım

Okan Hoca bugun panik yapti, okudugum yorumlarin buyuk cogunluguda panik yorumlar.
Bugun kotu oynadik, Okan Hoca panik oyuncu degisiklikleri yapti, sansta Konya'nin yanindaydi ve yenildik. Bu mactan ders cikartip ayni hatalari tekrarlamamak lazim. Sampiyonlugun en guclu adayi hala biziz.

Şu maça sıfır motivasyonla çıkmışız belli. Icardi’yi ilk kez ruh gibi, Abdülkerim’i o kadar formdayken bu kadar dağınık gördük. Üstüne bir de “ufacık hastalığı” nedeniyle oynamayan Torreira.
Okan hoca da yaptığı değişikliklerden belli çok ciddiye almamış Konya’yı
Üstüne üstlük ilk yarıda hakem de devreye girdi. 20. dakikada Ahmet Oğuz’un net kırmızı kartını es geçti.
Şampiyonluğun kıyısına gelmişken takımın dikkatini dağıtacak, moral ve motivasyonunu bozacak unsurları uzak tutmak, oyuncuları uyarmak ve konsantre olmak şart.

Hakem kırmızıyı vermiyor

Penaltıyı vermiyor

Gol ofsayt mı değil mi goldür muhtemelen ama( zaten ben hiç gol kararı beklemiyorum yüzde 90 gol vermezler eğer bizim lehimize ise )

Ve hakem konuşmayalım mı ?
Ne konuşalım mesela ?

Takım iyi kötü bunu tartışırız ama hakemi konuşmak zorundayız

2 hafta önce sahada turist Ömer gibi yürüyen Konya oyuncularımızın ayağını kırmak için elinden geleni yaptı

Biz yaşanan herşeyin farkındayız
Hakemi konuşalım o ayrıda ben bu maç oyunculara biraz ayağını sağlam yere basmaları gerektiğini düşünüyorum Acayip umursamazlardı bu gün hoş değildi. Oyuncular ayağını yere basacak ve kendilerine biraz gelecek.

Bu maça kaza denemez. Hadi uzu ara tamam diyelim de Geçen haftadan bu yana oyuncular toparlamak bir yana geriye gitmişse, kazanan takım bozluyorsa ve maç içinde değişiklikler net yanlışsa buna kaza denemez. Demek ki bir yıldız çıkıp maçı kazandıramıyorsa hocanın bir katkısı olmayacak. Hocaya yazar.
Zaten hocanin yanlislari var. Barisla baslamasi gibi. Kanatta yunusla baslarim yine daha iyi. Yusuf olayi, bitmis matanin oynamasi. Ama demek istedigim yenilsekte 12 puan aldiktan sonra yenilseydik. Napoli arayi cok acmisti yenildiler lazioya karsi umurlarinda olmayip devam ettiler.

Maalesef şuan oynayamaz.

Yahu Allah aşkına abartmayın..
Nerden anlıyorsunuz bu kadar hazır olmadığını..

girdikten sonra tüm tehlkeli ataklarda bu adam var.
Kaç hafta geçti..o zaman bu mantıkla Bu adam hiç hazır olmayacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ahmet oguz 2.sarı kart içinde çok mücadele etti ama zorbay lalesi vermedi.bu 14 günlük arada içim soğurda,güvenim kırıldı bi kere.haybeye verdik macı.bari duboisi cıkarma.

2018deki gencler gibi küme düşeceksin konya.sehiçin hareketlerini yazdım bi köşeye.

Bu arada bu namussuz şerefsiz zorbayı bilerek bu deplasmana verdi onun bunun çocukları..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir şekilde bi yerde puan kaybı gelecekti burada oldu ..sivas deplasmanında ya da içerideki umraniye maçında son dakikalarda gol atmasak ya da istanbul son saniyede pozisyonu kacirmasa o maçlarda da seri bozulabilirdi.. Mesele buradan ayağa kalabilmek..Sonuçta hala öndeyiz ve rakibimiz pazar günü zor bir deplasmana çıkacak orada kazansalar bile 3 puan artı ikili averaj üstünlüğümuz olacak..

Üstüne içeride ts bjk; dışarıda sivas Giresun karagumruk başak maçları var bir de üstüne arena ya gelecekler..

Hala çok büyük avantajimiz var..

Hoca o kadar saçma degisiklikler yaptı ki hamzayı'da alsaydın bari belki bir işe yarardı onun ne eksiği var.

Geri
Üst Alt