- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
ahmet oğuz mu ne o herifin yaptığı kırmızıydı demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mağlubiyeti oraya yazıyordum ben. konya'da harcamak çok kötü oldu.Fenerin saha dışı avantajlarini düşünürsek bizim deplasmanda puan kaybetme lüksümüz kalmadı 8jk maçı dahil
Hakemi konuşalım o ayrıda ben bu maç oyunculara biraz ayağını sağlam yere basmaları gerektiğini düşünüyorum Acayip umursamazlardı bu gün hoş değildi. Oyuncular ayağını yere basacak ve kendilerine biraz gelecek.Hakem kırmızıyı vermiyor
Penaltıyı vermiyor
Gol ofsayt mı değil mi goldür muhtemelen ama( zaten ben hiç gol kararı beklemiyorum yüzde 90 gol vermezler eğer bizim lehimize ise )
Ve hakem konuşmayalım mı ?
Ne konuşalım mesela ?
Takım iyi kötü bunu tartışırız ama hakemi konuşmak zorundayız
2 hafta önce sahada turist Ömer gibi yürüyen Konya oyuncularımızın ayağını kırmak için elinden geleni yaptı
Biz yaşanan herşeyin farkındayız
Zaten hocanin yanlislari var. Barisla baslamasi gibi. Kanatta yunusla baslarim yine daha iyi. Yusuf olayi, bitmis matanin oynamasi. Ama demek istedigim yenilsekte 12 puan aldiktan sonra yenilseydik. Napoli arayi cok acmisti yenildiler lazioya karsi umurlarinda olmayip devam ettiler.Bu maça kaza denemez. Hadi uzu ara tamam diyelim de Geçen haftadan bu yana oyuncular toparlamak bir yana geriye gitmişse, kazanan takım bozluyorsa ve maç içinde değişiklikler net yanlışsa buna kaza denemez. Demek ki bir yıldız çıkıp maçı kazandıramıyorsa hocanın bir katkısı olmayacak. Hocaya yazar.
Maalesef şuan oynayamaz.
beingde tekrarı gördüm ahmet oğuz denen herifin atılması lazım dübwaya yaptığı hareketten ötürü. a.kerim efecana benzerini yaptığında atılmıştır.
Haklisinforma adaleti herkese forma vermek degildir hakedene vermektir
su macda degisiklige hic gerek yoktu 2yi atacaktik geliyordu hissetiriyordu takim
olivera mata degisikligi ne ya
niye niye niye niye niye hocaaaaaaaaaaaa!!!!!!?