⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Bukadar kalite varken set oynunda rakipleri pek cözemiyoruz. Bu önceki maclar icin de gecerli. Kaliteli ayaklar var cogunlukla bireysel beceriden maclari cözdük ve savunma anlayisimiz iyi olmamizindan ama rakipin ceza alaninda olsun ara pas duvar pas cok nadir yapiyoruz. En cokta anlamadigim yusuf istanbulspora hazirlik macinda orta bölgede iyi görüntü verdi delici paslar atti atabiliyor yani hic mi kadro da olmayi haketmiyor.

Bugün kü maç rezalet oynayan takımdan sonra okan hocaya yazar hiç kimse kusura bakmasın sezonun en kritik maçında barışla başlanmaz, skor 1 1 iken oliveira ve dubois çıkarıp üçlüye dönülmez

Boey, Abdülkerim ve İcardi macin en kotuleriydi.

İcardinin maç 1-0ken bir pozisyonu var o kadar simarikca topu harcadi ki, inanamadim. Onu atsa mac bitiyordu.

Macin iyileri Rashitca, Dubouis, Sergio ve Keremdi. Bunlara İcardi ve Boey ayak uydursa maci koparip giderdik, yazik oldu.

Maçı katleden şerefsizi de konuşmak gerekir hemde yüksek.sesle. Yenildik bok gibiydik falan gecelim, sen bile isteye birnoyuncuyu sahada tutamazsin yav bir degil iki kere hemde.
Macin kaderiyle oynatip bir yerden alip baska bir yere verilmez maç. Bu senin gorevin degil sen maçi kurallar dahilinde oynanmasini saglamaktan mukellefsin.

Her ne olursa olsun bu hakem bozuntuları rakibin gaddarca oynamasının önünü açıyor. Tekme tokat dayak yiyoruz haftalardır.

Çok gerginim sinirliyim oyunculara hocaya falan da açıkçası bu maç her şeyden önce yönetime de yazar kusura bakmasınlar.

Gündüz yazdım ben dedim ki yönetim acil bu Lale olayına müdahil olup açıklama yapmalı. Eğer açıklama yapılsaydı Ahmet Oğuz kırmızı yemiş biz de şuan 15. galibiyetimizi alıp evimize dönüyorduk.

Daha Şampiyon olmadan gece alemlerine akan ve biryerleri kalkan özellikle İtalyan tayfaya uyarı gelmelidir.

Şu Ahmet Ercanlar Twitterde gorilla gibi davranıyor. Ah takım ah böyle spastik mal sürüsü yaratıkları sevindirdiniz

Boey, Abdülkerim ve İcardi macin en kotuleriydi.

İcardinin maç 1-0ken bir pozisyonu var o kadar simarikca topu harcadi ki, inanamadim. Onu atsa mac bitiyordu.

Macin iyileri Rashitca, Dubouis, Sergio ve Keremdi. Bunlara İcardi ve Boey ayak uydursa maci koparip giderdik, yazik oldu.
Sergio da pek iyi degildi.

Galatasaraylı muhabirlerde olmasa hakkımızı savunup ses çıkaracak tek kişi yok galiba

Futbolcularin kasarlasmasi gerekiyor, san yapilana karsi verecegin en onemli cevap tekme yediginde yerde kivranmak olmalı, sert yumusak o oyun bir sekilde duracak ister istemez vari oyuna sen çekeceksin.
Dürüst olmaya çalışırsan kafana daha çok vururlar. Ligin en çok gol atanı kendini sürekli yerr atan şovmen, dur diyen var mi? Yok demek işe yariyor-.

Geri
Üst Alt