⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

maçtan önce olumsuz konusuyorumki tersi olsun diye.yıllardır böyleyim.kanatlar yetersiz dedim,konustum rashica gol attı,kerem yerden asist yaptı.icardiye pozisyon hazırlanmıyor dedim,bu mac fırsatlar oldu.rica ediyorum bi daha karısmayın benim totemime.benim olumlu konusmam bi halta yaramadı senelerdir.

konya içinde içimden ne gectiyse 2018deki genclerbirliği macında oldugu gibi gerçekleşti.o maç alper uludagın gol atacagını,bu macta da ogulcanın gol atacagını biliyordum

Futbolcularin kasarlasmasi gerekiyor, san yapilana karsi verecegin en onemli cevap tekme yediginde yerde kivranmak olmalı, sert yumusak o oyun bir sekilde duracak ister istemez vari oyuna sen çekeceksin.
Dürüst olmaya çalışırsan kafana daha çok vururlar. Ligin en çok gol atanı kendini sürekli yerr atan şovmen, dur diyen var mi? Yok demek işe yariyor-.
2019dan sonra bu işleri beceremedik.belhanda rakibin sinirleriyle iyi oynuyodu

Güzel bir ders çıkarılırsa bizim için olumlu bir mağlubiyet olabilir hem takımdaki rehavetin ve konsantrasyon eksikliğinin bitmesi hemde fayda sağlamayan değişikliklerden kurtulmamızı sağlayabilir bu maç. Bundan sonra maç berabereyken ve oyun üstünlüğü bizdeyken Okan hocanın Gomis ve Mata'yı alıp Yunus'u sol beke çekmemesini sağlayacaksa bu maçtan kazanacağımız şeyler olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca şu 14 maçlık seri baskısından artık kurtulduk her maçı ekstra anlamlı kılan ve gereğinden fazla strese sokan bir durumdu keşke beraberlik ile bitseydi ama oldu artık yapacak bişey yok.

Adana Demirspor maçıyla iç sahada ve umarım tam kadroyla sıfırdan güzelce başlayacağız. Daha istikrarlı bir kadro yapısı ve daha istekli bir oyun şart şampiyonluk için bunu sağlamamız gerekiyor. Fikstürde İstanbul dışında iki deplasmanımız kaldı Alanya ve Ankaragücü bu iki maç dışında kalan 8 maçımız İstanbul'da olacak. Bu mağlubiyet canımızı yaktı ama olumlu noktaları yakalamak gerekiyor hala çok iyi durumdayız.

Son düzenleme:
rashica'nin p6 pozisyonu için trio

bülent yıldırım
hakem devam ettirse de bir şey demem penaltı verse de bir şey demem, hakem böyle yorumlamış doğru karar o yüzden

seçim demirel
bu pozisyonu hakeme bırakmak lazım, 2 karara da saygı duyarım bu yüzden doğru derim

deniz çoban
bu açıdan baktığımızda penaltı derim bu pozisyona. fakat bu açı yanıltıyor olabilir. o yüzden doğru karar. ama penaltı diyene de saygı duyarım

şu yorumlara bak hahahahahaha

bu takım haftada 1 maçı kaldıramıyor ara olmalı yine 2-3 ay

rashica'nin p6 pozisyonu için trio

bülent yıldırım
hakem devam ettirse de bir şey demem penaltı verse de bir şey demem, hakem böyle yorumlamış doğru karar o yüzden

seçim demirel
bu pozisyonu hakeme bırakmak lazım, 2 karara da saygı duyarım bu yüzden doğru derim

deniz çoban
bu açıdan baktığımızda penaltı derim bu pozisyona. fakat bu açı yanıltıyor olabilir. o yüzden doğru karar. ama penaltı diyene de saygı duyarım

şu yorumlara bak hahahahahaha

Lale Orta'lamış .d.d

Takım son zamanlarda fazla havalanmıştı açıkcası popolar kalkmıştı. Hepsi magazin falan şimdi bu tokat onları bir kendine getirir. Milli arada da tekrar konsantrasyonu sağlarlar. Her şey hala bizim elimizde elimizdeki maçı gerek Okan hoca gerek futbolcular beraber verdiler. Lakin kafayı sahaya verince, konsantre olunca neler yapabileceklerini de biliyoruz. Bu rekorlar falan bizimkileri biraz fazla havaya sokmuş ve lig bitmiş havasına girmişler o yüzden bu tokatta onlara bir şok etkisi yaratıp kendine getirecektir. Aynı şekilde hocada kendi hatasını düşünüsün gerekirse sert tarafını da göstersin.

dubois'e yapilan pozisyon için trio

bülent yıldırım
net kırmızı kart. var çağırmalıydı

seçim demirel
ayağın şekli değişiyor esniyor. çok açık kırmızı kart

deniz çoban
kırmızı kart, farklı düşünmem mümkün değil

Artik oyuna birde barisla baslamamali. Gecen mac ilk yari bosa gitti bugünde öyle. Raso'yu sag kanatta birakmali. Ortada 10 da sergio oynayabilirdi arkalarinda berkan ve kaan torreira yoksa, stoperde de emin. Bundan sonra nelsson abdül olmayinca emin stoper oynamali. Kaan birtek önliberoda oynar onu iyi yapabilicegini trabzon macinda gösterdi.

Evet şimdi 1 haftadir o muz bu muz kaybedecez konyamiz şöyleyiz böyleyiz diyenlere bi uyarı gönderirsiniz insallah. Bizi saniyesinde banladiginiz gibi

Geri
Üst Alt