⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

HUA.gif

Artık sonucun önemli olduğu dönemlerdeyiz maçlar zor geçer iyi futbol olmalı ama sonucu aldık önemli olan bu

Harika maç oldu. Bence gayet iyiydik. Teşekkürler galatasaray.

Kerem ile maca cikmadigimiz gun sampiyonlugumuzu ilan ederiz. Takimin forvet coplugune donmesinin bir numarali sebebi geldigi gunden beri. 35 yildir takim oyununu bu kadar bozan bir kanat oyuncusu gormedik.

Takım çok kötü sinyaller veriyor. Dubois, Kazımcan, Berkan, Midtsjo, Kaan, Yunus, Barış gibi isimler daha fazla değerlendirilebilir bu kadar formsuz varken. Sahada dökülüyoruz. Adekugbe kesin kenara çekilmeli, Torreira-Oliveira ikilisi alarm veriyor. Kanatlar pek çalışmıyor. Icardi sahanın en kötüsü.

Okan hoca bu doğru değişiklikleri Konya'da yapsaydı orada da kazanırdık. Orta saha boşaltılmamalı. Mertens takım için çok önemli. İcardi kendine gelirse hücum olarak tekrardan daha rahatlarız ve maçlar daha kolay olur. Lakin İcardi hücumun en önemlisi kendine gelmeli bu gün çok daha erken biterdi maç, İcardi yüzünden bu kadar zor oldu. Konya maçı da saçma laubalilikleri vardı o maçta onun yüzünden o hale gelmişti.

Ya iyi oynamıyorum veya pas alamıyorum diye takımın mutluluğuna neden dahil olmuyorsun Mauro Bey? Sen kötü göründün diye sevinmesin mi kimse? Senin yörüngende dönmüyor bu takım. Çok seviliyorsun, çok da kritik gollerin var ama Falcao'ya evrilme. Wanda'yla story'e ara verip biraz mental çalış. Yeteneklerinden sual olunmaz ama mental olarak ciddi çöküş var

Boey savunmada lafim yok ama illeri cikinca su paslarin bir dert ortalarin ayri bir dert. Gol atamama seveplerimiz basina ilk seni yazarim. Cok top öldürdün.
Git haftada iki gün sirf orta acma calis.

Boey fazlamı soğukkanlı yoksa takımı benimsemiyormu anlamıyorum gerçekten. Performansı üst düzey ona lafim yok ama fazla sakin. İlk gol'de hiç sevinmemiş şimdi farkettim.

Kazimcan ile çıkarız bir sonraki maça artık. Zaniolo in kerem out adek out kazimcan in.

Bu galibiyet öncelikle Emre Akbaba'nin karisina, daha sonrada tum kuşlara armağan olsun.

Kazimcanin gerçek sol bek ,akedugbenin ise futbolcu bile olmadığını görmüştür diye umuyorum 50bin kişi canlı gördü cunku

Geri
Üst Alt