Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.039
- 2.902
- 1.748
O kadar baskılı oynamaliyiz ki fener ve bjk taraftarı maçı battaniye altında izlemeli .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki takımı da çok yakından tanıdığım için net değerlendirme yaptığımda sol tarafta sıkıntı yaşayabilme ihtimalimiz yüksek. Abdulkerim, sol bek(kim oynayacak bilmiyorum ama bu maçlık umarım Dubois oynamaz) ve Kerem'in rolü belirleyici olabilir. Şahsen Mertens yoksa Berkanı sol iç oynatırdım
En son 5 ay önce falan oynadı herhalde rtaş hatırlamıyorumgalatasarayımızın sol beki kazımcan renktaşım lütfen bu bilgiyi etrafımızda da yayalım
Okan hocamız da artık farkına varsa ve devamlı oynatsa keşke tam iyi oynarken sakatlandıgalatasarayımızın sol beki kazımcan renktaşım lütfen bu bilgiyi etrafımızda da yayalım
Tribunde olacagim musabaka 5-1
Tribunde olacagim musabaka 5-1
Tam tersi olursa ?biz adsyi yenersek fb de bjkye takılırsa psikolojik olarak çökerler, acaba playoff isterler mi bu durumda diye düşünmeden edemiyor insan : )
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kına yakarsınYenileceğiz
Çok doğru biz daha büyük maçlarda gayet iyiyizHayırlısıyla bu maçı kazanırsak bu hafta sonunu geçen haftaki puan kaybını telafi edecek şekilde tamamlarız diye düşünüyorum. Açıkçası Fener'in bundan önceki haftalarda kolay kolay takılmayacağını söylemiştim ama bu hafta sonu çok avantajlıyız. Fener'in sorunu kendinden zayıf takımlara karşı değil kendisiyle denk seviyedeki takımlara karşı çözüm üretemiyorlar ve Beşiktaş'a karşı çok zorlanacaklarını düşünüyorum. Tam tersine bizdeki durum ise bizim seviyemize daha yakın takımlara karşı çok daha iyi bir futbol oynuyoruz. Hem derbiler hemde Başakşehir ve deplasmandaki Adana Demir maçını da düşündüğümüzde bu maçların hepsinde üstün olan taraftık. Maç eksiğimizden dolayı biraz ritim eksikliğimiz olduğu doğru ama son haftaki mağlubiyetin bu maç için çok büyük bir motivasyon olduğunu ve çok istekli bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum. İç sahadaki Beşiktaş maçı gibi ritmimizi bulduğumuz maç olabilir şartlar buna uygun.
Yavsaktas a karsi hakem bizi mahfedecek diyorsub