⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Allahtan Midstjö iyileşti. Torreira yerine oyuna girecek oyuncumuz yoktu yoksa bu maç.

..
5402412a5013a844d5ca2edd2cf82610.jpg

Mertens inşallah hazır bir şekilde döner. En azından 60 dakika oynayacak durumdadır.

Yarım devre Samet bombasıyla oynayıp nasıl yememişler yaw

Demekki bugun gunlerden Gs ha?

Mertens ikinci yari 65 gibi girer oyuna

Konya deplasmanında Midtsjö ve Mertens yoktu sonradan girseler bile maçı kazanabilirdik rotasyonun önemini buradan anlayabiliriz.

Her detayıyla çok zorlu ve çok heyecanlı bir maç olacak. Hele Kanatlıların birbiriyle oynayacağı haftada kesinlikle kazanmamız lazım. Tam kadroyuz hiçbir eksik yok üstüne yarın tam olarak "Ali Sami Yen" taraftarını bekliyorum orada. Umuyorum bizim için keyifli ve bol bol Aşkın Olayım dinlediğimiz bir akşam olur. Saldır Galatasaray
InCollage_20230331_235543102.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Heyecan somut bir varlık olsa kesinlikle bu maç olurdu. Sezonun tartışmasız en kritik maçı. Galatasarayımız tam kadro ve bütün starlarıyla hazır, 52 bin taraftar önünde Montellanın ADS'sine karşıyız. Mertens döndü, Rashica formda, Zaniolo gerçeği var harika bir forma rekabeti. Sol bekte keza Adekugbe ile Kazımcan rekabeti. Boey, Nelsson, Abdülkerim, Torreira, Oliveira, Kerem ve Icardi hepten hazır. Haydi Okan Buruk'un Aslanları
FB_IMG_1680296571854.webp
FB_IMG_1680302062550.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Deprem öncesi oynadığımız oyuna döndüğümüz maç olsun inşallah. Yoksa ligi kaybedeceğimiz hafta olacak benden söylemesi. Fener'in bu Beşiktaş'a kendi evinde puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Olur mu? Olabilir tabii ama inanılmaz sürpriz olur benim için.

Geri
Üst Alt