⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

bundan sonra her maç tek 90'lık kupa elemesi. umarım futbolcular, hocamız ve en başta yönetim ona göre hareket eder.

Bundan sonra değil bundan önce de böyleydi ama futbolcular ligi salmışlar bile. Paşa ve Konya maçındaki futboldan ben utandım. Onlar nasıl içine sindirebildiler çok ilginç? Ben MHK'dan çok bizim takıma sinirliyim açıkçası. Onların ne mal olduğunu biliyorduk zaten ama bu kadar güvendiğimiz takım şu topu oynuyorsa hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan sonra değil bundan önce de böyleydi ama futbolcular ligi salmışlar bile. Paşa ve Konya maçındaki futboldan ben utandım. Onlar nasıl içine sindirebildiler çok ilginç? Ben MHK'dan çok bizim takıma sinirliyim açıkçası. Onların ne mal olduğunu biliyorduk zaten ama bu kadar güvendiğimiz takım şu topu oynuyorsa hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oyuncuların 40 hafta aynı kafada olması zor yav. anca sürekli primle,teşvikle filan olur o iş. mesela 10 haftadır gol atamayan konya'nın mamalandıktan sonra maç içi sertliğine, 90'da gelen gole verdikleri şampiyonluk sevincine filan bak, işin içinde 3 puandan fazlası olduğunu anlayabiliyorsun. bizimkiler dediğin gibi hep odaklı değillerdi ama çok iyi kadro olduğu için kaliteyle öyle böyle kotarıyorlardı. konya'da bi de 3 direkt pozisyonda 3 eksik olunca (nelsson, torreira, mertens) o kaliteyi de koyamadık, mamalanmış rakip de kafaca alt etti bizi. bi daha öyle bişey olmaz ama sadece konsantrasyon ve kaliteyle de hakemler yanındayken yenemeyebileceğimiz rakiplerle maçlarımız olacak. o hakemleri biraz daha insani bi noktaya çekmek bu saatten sonra esas gaye olmalıdır. takım zaten öyle böyle bi daha böyle kepaze dolanmayacaktır diye umuyorum sahada.

Konya macinin soguk bir dus etkisi yaratmasini ve bu macta tekrar o serilere basladigimiz ilk mactaki gibi bir oyunla galibiyet gelmesini umuyorum.

Sezonun en iyi futbolu geliyor bu haftanın takımı aşırı ateşleyeceğini düşünüyorum.

maçı izlememe kararı aldım dursun özbek tek başına izlesin

oyuncuların 40 hafta aynı kafada olması zor yav. anca sürekli primle,teşvikle filan olur o iş. mesela 10 haftadır gol atamayan konya'nın mamalandıktan sonra maç içi sertliğine, 90'da gelen gole verdikleri şampiyonluk sevincine filan bak, işin içinde 3 puandan fazlası olduğunu anlayabiliyorsun. bizimkiler dediğin gibi hep odaklı değillerdi ama çok iyi kadro olduğu için kaliteyle öyle böyle kotarıyorlardı. konya'da bi de 3 direkt pozisyonda 3 eksik olunca (nelsson, torreira, mertens) o kaliteyi de koyamadık, mamalanmış rakip de kafaca alt etti bizi. bi daha öyle bişey olmaz ama sadece konsantrasyon ve kaliteyle de hakemler yanındayken yenemeyebileceğimiz rakiplerle maçlarımız olacak. o hakemleri biraz daha insani bi noktaya çekmek bu saatten sonra esas gaye olmalıdır. takım zaten öyle böyle bi daha böyle kepaze dolanmayacaktır diye umuyorum sahada.
İşte ben mamaya ulaşmaya çalışan Konya'nın şampiyonluk isteyen Galatasaray'a boyun eğdirmesini; Allah'ın Sehic'inin Icardi'ye artistlik yapmasını kendime yediremiyorum. Bu yüzden normal bir yenilgi değildi. Şampi... olursun sonrasında kaybedersin birkaç puan ama biz sadece bize odaklanıyoruz fakat Fener de sürekli kazanıyor. Onlar kazanmaya devam ediyor ama biz kaybettik. Ben bunu da yediremiyorum.

Ayrıca ben takımın resmen bittiğini görüyorum. Sahada bir takım yok. O yüzden Adana Demirspor maçında da takım bu şekilde oynar diye tahmin ediyorum ve iyice havlu atabiliriz. Benim deprem öncesine dönmeye yönelik bir umudum kalmadı fakat tabii ki de sizin haklı çıkmanızı köpekler gibi istiyorum.

Operasyon bu maçla kaldığı yerden devam edecek.

Hala 3puan+averaj avantajımız var agresif,hırslı bir şekilde bu şikeci köpeklerin ve tffnin mhknin içindeki maşalarının hayallerini suya düşüreceğiz başka yolu yok.

Bu hafta kaybettiğimiz puanları 1 Nisan haftası geri alıyoruz hayırlısıyla.

Icardi, Torreira, Zaniolo başta olmak üzere tüm takım ve Okan Buruk tüm konsantrasyonlarını takıma verecek şekilde motive olmalılar.
Ayrıca yönetim ve camiada hakem vs duş etkenlerin maç sonucuna etki etmemesi için gerekli tedbirleri şimdiden almaya başlamalılar.
Taraftar sudan sebeplerle rehaveti, lakayıtlığı, saçma mazeretlerle oyuncuların maç kaçırmasını affetmez.

forumu misafir takip ediyordum totem olarak gayet de iyi gidiyorduk son 2 gündür dayanamadım bozuyorum ,umarım takım tekrar terminatör haline dönecek

Geri
Üst Alt