⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Takimda çözülmesi gereken en büyük problem Icardi. Saha içinde yoklari oynadığı gibi Kerem ve Mertens'i de düşürdü. Çıkar çıkmaz golu bulduk. Toparlayamiyorsa yakın zamanda BAY göreve. Bir de Adekugbe kabizi yerine özellikle iç sahada her türlü kazimcan olmalı girer girmez ortaları ile bile hücumda daha etkili olduğunu gösterdi.

Keşke yedek forvet alsaydık, icardi ne zaman toplar bilemedim, yedeği de eyt gomis, mertens forvet arkası zaniolo yapılmalı eger icardi bu kıvamda devam ederse

Koç tarafından mamalanan şerefsiz rakibimizi çok kötü futbolla ve net bir skorla yenmemiz bazılarına iyi koydu 😁

Hoca şapkayı önüne alsın acilen taktik değişmeli.Boey 20 tane orta açtı hiçbiri isabetli değil.Adekubbe hücuma cıktı her top kayıp.

Kanatların forvetlerin hatta orta sahanın formsuz olduğu bi maçta alınan inanılmaz değerli 3 puan

Zaten şaimpiyon olacağız hiç şüphem yok.

Ancak,

Icardi gitsin,
Oliveira gitsin,
Kerem gitsin,
Kağnı gibi oyun oynatmaya devam edecekse Okan Hoca da gitsin.

İcardi yine gelmedi sevince bunla işimiz var iyi topçu ama oynayabileceği en iyi takım biziz bu kafayla, hatta bizde bile ömrü uzun olmaz

ite kaka gitmeye başladık. Silkinme şart, tam bu kritik dönemde takım iyi sinyaller vermiyor

Kilidi Midtsjo ve Yunus cozdu. O kadar ust duzey oyuncumuz var, ayaklari titreyip daga tasa vurdular. Iskandinav sakinligiyle adam resmen topa vurmadi, topu suzulmeye ikna etti. Yunus ise bu tur maclarda onemli, cok ters adam.

Bu ADSnin yarısı bizim eski topçular ulan yerden kalkmadı herifler ne rezil takımmıi hiç yakıştıramadım Montella reisin takıımına mantalitesine

Harbi iyi ezdik, tek kale oynadık, Nelssonun çizgiden çıkardığını saymazsak pozisyonları yok

Yunus ve Rachid düzgün pas vereydi 4dü zaten maç

Kazımcan'ı beğendim kısa süre de olsa, sol kanadı alır

Evet oyunumuz gerilemiş olabilir de şu takıma inanmayı bırakmayalım! Bu takım şampiyon bu sene! Mitroglou 2019 golümüz de geldi, şampiyonluk yoluna girdik iyice

Bravo lan taraftar, midçö gibi hak edene göstermek gerek bu jestleri. Adam uyumadan 1 gün sonraki mac sonunu hayal etmeli ! O çimleri yerim şerefsizim.

Geri
Üst Alt