SL 22/23 H:28 | Beşiktaş 3-1 Giresunspor | MS | 9 Nisan

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1680464419158.webp

1680464422191.webp
1680464425846.webp
1680464453569.webp

1680464470735.webp

Spor Toto Süper Lig 2022/23 Sezonu 28. Hafta
Beşiktaş - Giresunspor
Vodafone Park
9 Nisan 2023 Pazar
20:30

Gaza geldiler bizi yenip sampiyon olacaklar

Ben bu avatar - totem işini çok sevdim.İlk 11ler açıklanana kadar avatar böyle daha sonra ise Fb ve Beşiktaş'ın rakiplerine göre değişecek.Bu maçla ilgili de avatara fındık avatarı koymayı düşünüyom ben yav :D

giresun kötü durumda. Kadrosu da çok dar

bjk moralli rahat kazanır 3-4 farklı

Bjk yensin, Giresun Fb maçına potada girmeli.

Bu giresun 2 senedir büyükleri perişan etti vala ters takım şimdiden geçmiş olsn.

Bjk bu maci kazanirsa bay gectigimiz icin mac fazlasiyla da olsa puan farki 8'e dusecek aramizda.

Bizim maça kadar bjk nin
Giresun e
Ts d
Hatay e
Umraniye d

maçları var..Ts haftaya bir reaksiyon göstermezse 4 te 4 çıkabilir buradan ki zaten bir tanesi hükmen galibiyet..

Bu yüzden bjk maçına kadar özellikle alanya deplasmanında takılmamak lazım..Takılırsak bjk maçına 5-6 puan farkla çıkma durumumuz olabilir...

Bjk bu maci kazanirsa bay gectigimiz icin mac fazlasiyla da olsa puan farki 8'e dusecek aramizda.

Bizim maça kadar bjk nin
Giresun e
Ts d
Hatay e
Umraniye d

maçları var..Ts haftaya bir reaksiyon göstermezse 4 te 4 çıkabilir buradan ki zaten bir tanesi hükmen galibiyet..

Bu yüzden bjk maçına kadar özellikle alanya deplasmanında takılmamak lazım..Takılırsak bjk maçına 5-6 puan farkla çıkma durumumuz olabilir...
Valla bu sezona kadar Bjk bizim maçtan önce tökezleyip hep bizi yeniyordu. Bu sefer de fulleyip gelsinler bir de öyle deneyelim. Tabii biz de Alanya'da puan bırakmazsak iyi olur.

Screenshot_20230409_013721_Mackolik.webp

Beşiktaş fark atıp, maç fazlasıyla 2. olur.

Bu maçın VAR hakemi Özgür Yankaya sebebi ise Galatasaray-Başakşehir maçındaki görevini başarıyla yerine getirmesi! Lale Orta ödüllendirmiş resmen.

Galatasaray’ı bitirin emrinden sonra bakalım ikinci talimat neymiş bugün göreceğiz.
Fenerbahçe’den daha iyi futbol oynayan bjk’yi bize yaklaşsın diye itelemek mi yoksa şikebahçelerini geçmesin diye onları da mi doğrayacaklar.
Ben birincisini tahmin ediyorum çünkü o … karıya teşekkür etmişlerdi geçen gün ama doğransalar bile o … surat yine de ali koç aleyhinde konuşmaz.

Bjknin galibiyeti banko.

düşünülenin aksine bu hakemlerle muhtemelen akşam bjk'yi alaşağı edecekler çünkü koç lalesi derbinin intikamını alcak,fbsinin geçilmesini istemez.

düşünülenin aksine bu hakemlerle muhtemelen akşam bjk'yi alaşağı edecekler çünkü koç lalesi derbinin intikamını alcak,fbsinin geçilmesini istemez.
O şeytan gibi bir herif. Bütün kulüpleri bize karşı örgütlüyor senelerdir. Böyle bir şeyi asla yapmaz.

Geri
Üst Alt