SL 22/23 H:28 | Karagümrük 1-2 Fenerbahçe | MS | 10 Nisan

Çatne'nin ifbye uygulayacağı tarife

1680987107401.webp

Kalan maclarin tahmini icin acilan konu da fener’e puanlari fazla verdim cünkü sampiyonlugumuz icin nasil bir tablo gerekiyor daha net ortaya ciksin diye

Ama sürpriz puan kaybi hangi macta olur diye bakmak gerekirse karagümrük veya Ankaragucu maci derim

Bu yüzden bu macta az da olsa bir beklentim var

Maçın skorunu veriyorum.

Karagümrük 2 - 3 Fenerbahçe

Borini
Valencia (P)
E. Mor
Ozdoev
Valencia (P)

Kalan maclarin tahmini icin acilan konu da fener’e puanlari fazla verdim cünkü sampiyonlugumuz icin nasil bir tablo gerekiyor daha net ortaya ciksin diye

Ama sürpriz puan kaybi hangi macta olur diye bakmak gerekirse karagümrük veya Ankaragucu maci derim

Bu yüzden bu macta az da olsa bir beklentim var
1680987872710.webp

hükmen galibiyetler dahil edildiginde durum suan böyle. fenerin daha giresun ve sivas deplasmanlari var.

ic sahada ankaragücü, antalya ve istanbulspor'u agirlayacaklar. seyirci, hakem, var ve lale'nin gaziyla ic sahada puan kaybettirmezler. anadolu ekipleri direnemez deplasmanda.

sivas ve giresun maclari disinda ümitlenmeye gerek yok.

ümraniye'nin mac alip ortaligi karistirmasi lazim.

Ekli dosyayı görüntüle 197753

hükmen galibiyetler dahil edildiginde durum suan böyle. fenerin daha giresun ve sivas deplasmanlari var.

ic sahada ankaragücü, antalya ve istanbulspor'u agirlayacaklar. seyirci, hakem, var ve lale'nin gaziyla ic sahada puan kaybettirmezler. anadolu ekipleri direnemez deplasmanda.

Ankaragücü maçını bekleyin derim

Ekli dosyayı görüntüle 197753

Sivas deplasmanına fazla anlam yükleme bence.

Rakip Fener değil biz olsak Rıza kıçını yırtardı o maçta. Rıza'nın Fener'e karşı olası bir puan kaybını pek dert edeceğini sanmam açıkçası. Maça da aynı bu rahat kafayla çıkar it herif.

Fb kalan fiksturde bizim mac dışında en az iki maçta puan kaybeder bu kadar yardıma rağmen.. Karagumruk başak sivas Giresun deplasmanlarinin en az ikisinde puan bırakır..Yeni hoca bulabilirse içerideki ts maçı da sıkıntı olabilir.

Bu maçta takilirlarsa havluyu atarlar büyük ihtimalle..

Sivas deplasmanına fazla anlam yükleme bence.

Rakip Fener değil biz olsak Rıza kıçını yırtardı o maçta. Rıza'nın Fener'e karşı olası bir puan kaybını pek dert edeceğini sanmam açıkçası. Maça da aynı bu rahat kafayla çıkar it herif.
2021'de Feneri yenmese şu an 2021 şampiyonu Fb idi.Söylem bazında bizi uyuz etse de hakkını da yemeyelim Fb'den en çok puan alan hocalardan biri

fb’ye Çifter çifter penaltıların verilmeye devam edeceği maç.

Geri
Üst Alt