SL 22/23 H:28 | Kasımpaşa 2-0 Trabzonspor | MS | 8 Nisan

Dünyanın en iş bilmez en rezil en utanmaz en ahlaksız en eyyamcı hakemleri bizim ligde gerçekten.

Parası neyse versinler yabancı hakem getirsinler şu lige.

Bizimkilerden daha az faul vermeleri dışında hiçbir artıları olduğunu düşünmüyorum,hatta gelen buraya uyum sağlar olan bunlara yedirdiğimiz paralara olur

Dünyanın en iş bilmez en rezil en utanmaz en ahlaksız en eyyamcı hakemleri bizim ligde gerçekten.

Parası neyse versinler yabancı hakem getirsinler şu lige.
ingiltere ulusal lig hakemlerinden getirseler kalite artar ama mhk yönetimi de komple ingiliz olmalı.

Bizimkilerden daha az faul vermeleri dışında hiçbir artıları olduğunu düşünmüyorum,hatta gelen buraya uyum sağlar olan bunlara yedirdiğimiz paralara olur
En azından yeni bir şey denemiş oluruz.

Faal hakemlerden tiksiniyorum. Adamlar akraba ağı kurmuş her yerde babadan oğula hakem dolu. Her şey torpil her şey ahbap çavuş ilişkisi.

Var için emekli yabancı hakem getirseler bile yeter. Bizim ligde maçları var yönetiyor
hemen şimdi

images

Bu sığırlar feneri de yenemez.

Ulan Selçuk şu sikecileri kümede tuttun ya fenerin 6 banko puanı vardı şimdi birde Rize geliyor 12 puan oluyor

kasimpasa yine 85 teknik direktör degistirerek ligde kalmis.

Ts ye acil attan anlayan bir hoca lazım.
Sergen akilli adam. Besiktas kariyeri bir Kasimpasa deplasmaniyla bitmisti. Ic sahada gazlayabilecegi bir macla baslamak istemesi normal. Rakip haftaya Besiktas üstelik. Kosmayan topcuyu döverler o mactan sonra.

kasimpasanin iptal edilen golünü gördüm, arkadas bu ne sacma hakemlilik, ya yabanci otuttururun yada su VARi iptal edin, geri zekalilar adalet diye cikardiklari güzelim sistemi, herkesin memnun kaldigi sistemi kullanamiyorlar. belkide zekalari yetersiz!!!!

Geri
Üst Alt