SL 22/23 H:29 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 15 Nisan

Ankaragücü puan veya puanlar alabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Bu moral bozukluguyla bizi gececek bunlar acayip canın sıkıldı

Her maçı kazanmadan şampiyon olamayiz, her maçı vura vura kazanmak lazım, başımızda yönetim de yok, Burak elmas bunlardan daha iyiydi yeminle, en azından çıkıp konuşuyordu
Onlar da konusuyordu simdikiler de konusuyor bi bok degismiyor ne bekliyosunuz tam olarak.

Herifler arsiz yuzsuz ne olacak istedigin kadar konus

iyi ki bunlardan önce oynuyoruz yarın maçımız olduğunu düşünün bi de

Bir Sivas maçı yaşadık, yer gök inledi, basın günlerce yayın yaptı, VAR kayıtları dahi açıklandı. Hala Aspor’un program jeneriğinde Sivas maçının görüntüleri kullanılıyor, öyle bir algı var ama şu son 3 haftada yaşananlar iki gün bile konuşulmuyor. Hep dedim ve diyeceğim, bu siyasi olarak en tepeden yönetilen bir organizasyon. Bu sezon ülkenin 20 senede geldiği noktanın en net özeti. Adaletin olduğu bir ligde 18’di şu anda puan farkı.

Son düzenleme:
Erden Timur çıkıp elinde belge varsa açıklicak, yoksa taraftarı uyutmasinlar bizim bunlara gücümüz yetmiyor desinler. Her mac aynı, maçtan 1 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi lig devam ediyor.

İsmail denilen balonu oyundan atmaması, nargileci sahtekar tiyatrocuya götten penaltı uydurması ve Ankaragücü'nün % 100 iki penaltısını vermemesi ile patlıcan burunlu menopoz karının emrini yerine getirmiş oldu. İsminden utan yavşak karaktersiz pezo seni!

Ben şampiyonlukdan ümidimi kestim arkadaşlar bu orman çocukları bizi şampiyon yapmaz alanya maçıyla bize müdahele başlar fenerini alsın şampiyon yapsınlar götlerine soksunlar ibnenin evlatları gereksiz yere sinir stres oluyorum böyle lig böyle ülke olmaz olsun

Ya ilk yarı 2dk uzatma verildi. Bana 2. Yarı ile bi farkını söyleyin max 4 dk o bile fazla nasıl 10 verebilir
Ben 12 dk verirler dedim dalgasına, şerefsiz 12 dk fazladan oynattı. Tam bir .... Myc almayacağım bu hırsız i.neler yuzunden

Hakemi de yeneceksin eeeaaabi diye kafa açıyorlardı burada geçen sezon. Bu niyeti bozukların bize yeni bir Alanya maçı yaşatmayacağı ne malum yahu ? Tjk deplasmanına gideceğiz bir de. Yönetim aklını başına alsın o mahkeme duvarı suratlı kadını o koltuktan indirsin. Bize rahat yüzü yok öbür türlü , o puan farkına güvenmeyin.

Biz ne kadar iyi olursak olalım bunlar bizi sampiyon yapmayacak iyice ortaya çıktı artık saklamıyorlarda apaçık ortada hersey utanmaz herifler

Alanya maçı bu onursuz namussuzların hedef maçlarından birisi. Emin olun her şeyi yapacaklar. Ama bizim işimiz kendimize bağlı iyi olmak zorundayız zaten iyiyiz. Otobüs çekeceklerdir ona göre hazırlanmak lazım.

Geri
Üst Alt