⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Dediklerim olursa 8 mac kala 9+1=10p yani 4 mac önde olmus olacaz. Birak da bi zahmet 80% ilan etmiş olalim. Benim dusuncem bu yönde en azindan. Istedigim kafayi yaşamama mudahale etmesen mutlu olurum....

Estağfurullah ama medya öyle bir anlatıyor ki şampiyonluk geldi, unutmayalım ki 3 puan sisteminde 6 puan falan fark değil

Gerekirse yedek kulübesinden biri çıkıp sahaya girecek var işareti yapıp ekrana girip tüm Turkiyenin dikkatini çektikten sonra kart yiyecek .
Bu şekilde tepkisiz nereye kadar Ömer Ali nin pozisyonunun izahı yok .

Dünkü maçın moral bozukluğunu hala üzerimden atamadım. Mesele kupa falan değil umrumda değil kupa, mesele oynadığımız oyunda değil, moralimi bozan çok bariz alenen sezon başından beri yapılan operasyon ve elimiz kolumuz bağlı hiç bir şekilde bu ahlaksızlarla mücadele edemeyişimiz. Şu sezon şampiyon olursak hayatım boyunca en mutlu olduğum şampiyonluk olacak.

Dünkü maçın moral bozukluğunu hala üzerimden atamadım. Mesele kupa falan değil umrumda değil kupa, mesele oynadığımız oyunda değil, moralimi bozan çok bariz alenen sezon başından beri yapılan operasyon ve elimiz kolumuz bağlı hiç bir şekilde bu ahlaksızlarla mücadele edemeyişimiz. Şu sezon şampiyon olursak hayatım boyunca en mutlu olduğum şampiyonluk olacak.
benim moralimi bozan top oynayamayışımız

çok top kaybediyoruz çok pas hatası yapıyoruz baskı kuramıyoruz ve çok gol kaçırıyoruz ceza sahasında

Her maç 11-12 oynamak için ekstra oynamamız gerektiğinin farkına varılmış.

Mesajlarını hiç ciddiye alamıyorum yea ;D

11690.jpg
İnsan biraz futbol konusur

benim moralimi bozan top oynayamayışımız

çok top kaybediyoruz çok pas hatası yapıyoruz baskı kuramıyoruz ve çok gol kaçırıyoruz ceza sahasında
O da insanın canını sıkıyor ama oyun bir şekilde düzelir iyi dönemler olur kötü dönemler olur. Ama bu bize alenen yapılanlar değişmiyor yıllardır hele bu sene artık çığrından çıktı bu durum çok canımı sıkıyor.

maçları iple çekiyordum da vazgeçtim yok arkadaş, sinir stres yine hüsran

İnşallah geriye düşmeyiz, geriye düşünce sacmalayan bir hocamiz var, ben Galatasaray winner gücü ile şampiyonluk gelecek diyorum, Okan hoca ciddi şekilde tartisilmali

Bu sezon şampiyon olmak zorundayız ali koç medya trolleri ve mhkdan kurtulmak için.Yoksa önümüzdeki senelerde bunlar katlanarak artar.

Fener'e karşı tüm maçlarda yokları oynayıp bizim maçta hayatının futbolunu oynayan bu takıma karşı ezici bir galibiyet almamız şart. Bu maçta futbol olarak muhteşem olmalıyız bunca yapılan şeye karşı takım artık daha da istekli ve konsantre olmalı. Bu maçta kötü futbolu asla kabul etmiyorum bahanemiz yok sezonun futbolunu oynamalıyız.

Geri
Üst Alt