O pozisyon kırmızı kart değildi. Top Thiam'ın kontrolünde değil, Thiam topa hiç bakmıyor, havada top Thiam topu kontrol edemeyip Muslera'da alabilir mesela topu. O pozisyonun kırmızı olması için Thiam'ın topun kontrolünü sağlamış olması lazımdı. Faul + sarı kart doğru karar olurdu.Nelssonun pozisyonu kırmızı kartlık idi. Fb 100 kere kollanıyor, biz 1 kere kollandık
O pozisyon kırmızı kart değildi. Top Thiam'ın kontrolünde değil, Thiam topa hiç bakmıyor, havada top Thiam topu kontrol edemeyip Muslera'da alabilir mesela topu. O pozisyonun kırmızı olması için Thiam'ın topun kontrolünü sağlamış olması lazımdı. Faul + sarı kart doğru karar olurdu.
Kurala göre kırmızı değil. O yüzden sencesi veya bencesi pek önemli değil.Bence kırmızılık.
afrikada at binmeye benzemez dostum hakemlikBence kırmızılık.
Kurala göre kırmızı değil. O yüzden sencesi veya bencesi pek önemli değil.
Ben de kuralı diyorum işte. Hakemin gol pozisyonu yorumlayabilmesi için topun kontrolünün Thiam tarafından sağlanmış olması gerekiyordu bu olmadığından gol pozisyonu olarak yorumlayamaz kural bunu diyor o yüzden kurala göre kırmızı kart değil pozisyon.Hakem gol pozisyonu olarak algılayıp verebilirdi o yüzden kırmızı diyorum. Kuralları uygulamak gerekiyor