⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

başlarını döndürelim 20 kişi ceza sahasına yığılıp atak savuşturmasın yetti artık

Kemen cezali degilmi? Sanki öyle birsey duydum dünkü macta?

evet 0-2 den 2-2 ye cevirecegimiz mac bu mu?

Kemen oynayacak ceza durumu yok.

Hayret ya, birde canli yayinda spiker cezali duruma düstü diye söyledi, 100 de 100 eminim bundan. Bunu da biriyle paylastim twitter de hemde idaali sekilde. Halbuki 4 cü karttan sonra cezali duruma düsülüyor'mus süper ligde. Bundesliga da 5. Neyse macin yorumcusu benim gibi bundesliga'yi takip edip buna göre bilgi sahibi galiba. Ne güzel de sevinmistim cezali duruma düstü diye. Lan nasil yorumcu oluyorlar veya nasil bilgi toplayip paylasiyorlar, birde yayinci kurulusu deniyor buna.

Çağdaş denen embesilin ağzına laf vermememiz lazım.Şikeci şerefsizlere karşı kolsuz kaleciyle çıkan,ligde hiçbir iddiası olmamasına rağmen ümraniye maçında rotasyona giden bu şikeci yalaması şerefsize hakettiği muameleyi hem taraftar hem de futbolcular yapmalı.

ADS maçında golü atana kadar tribünler tiyatro izler gibiydi deli ettiler beni

Takım oynayamıyor, tribünler de onlara eşlik ediyor. Yahu organize olsanıza canlandırsanıza takımı

Golü attık sonra herkes deli gibi bağırıyor

Sadece bu maçta değil, bundan sonra içerideki her maçta Real Madrid maçındaki tribünler gibi olmalıyız

Bütün rakipler bizim maçı hedef maç olarak gördüğünden bu maçta bizim için zor maç olacak. Onun için maçın başından itibaren full konsantrasyon ile sahaya çıkmak zorundayız

Bir maçtan yada alınacak 3 puandan çok daha fazlası... Ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu, finallerin takımı olduğumuzu en net şekilde anlatacağımız rakiplerin, basının ve tüm futbol camiasının çok net şekilde Galatasaray bu ligin tek favorisidir diyecekleri bir oyun olsun ...

Herkes bol gol, ezici oyun filan bekliyor.
Cuma maçı filan.
bakalım.

Maca ilk defa gidecek bir arkadasim. Turk degil yabanci. Cok merak ediyor atmosferi. Iki konuda sorusu var. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

1) Bilet’te yazan koltuga gittiginde eger yerinde birileri varsa ne yapmasi gerekiyor? Genelde herkes bilette yazan koltuga gore mi oturuyor yoksa herkes kafasina gore mi?

2) Mactan sonra Taksimde’ki oteline nasil doner? Kiralik arabasi var ama Istanbulkart gibi birseyi yok. Ne yapmasini tavsiye edersiniz? Taksiyle gidip gelme sansi var mi?

Maca ilk defa gidecek bir arkadasim. Turk degil yabanci. Cok merak ediyor atmosferi. Iki konuda sorusu var. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

1) Bilet’te yazan koltuga gittiginde eger yerinde birileri varsa ne yapmasi gerekiyor? Genelde herkes bilette yazan koltuga gore mi oturuyor yoksa herkes kafasina gore mi?

2) Mactan sonra Taksimde’ki oteline nasil doner? Kiralik arabasi var ama Istanbulkart gibi birseyi yok. Ne yapmasini tavsiye edersiniz? Taksiyle gidip gelme sansi var mi?
1) Normalde herkes kendi koltuğuna oturuyor. Ancak ultraslan'ın olduğu tribünü bilmiyorum. Onlar karışık olabilir.

2) Stadın yanındaki metro taksime gidiyor. Geçici kart alıp binebilir metroya. Ancak maç bitimini beklerse çok kalabalık olur. 85 te falan çıkması lazım. Taksi olayı çok zor.

1) Normalde herkes kendi koltuğuna oturuyor. Ancak ultraslan'ın olduğu tribünü bilmiyorum. Onlar karışık olabilir.

2) Stadın yanındaki metro taksime gidiyor. Geçici kart alıp binebilir metroya. Ancak maç bitimini beklerse çok kalabalık olur. 85 te falan çıkması lazım. Taksi olayı çok zor.
Cok tesekkurler Mert.

Geri
Üst Alt