- 27 Ocak 2010
- 138.947
- 105.169
- 5.648
başlarını döndürelim 20 kişi ceza sahasına yığılıp atak savuşturmasın yetti artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet 0-2 den 2-2 ye cevirecegimiz mac bu mu?
Evet? Yorum please.Kemen cezali degilmi? Sanki öyle birsey duydum dünkü macta?
Kemen oynayacak ceza durumu yok.Kemen cezali degilmi? Sanki öyle birsey duydum dünkü macta?
evet 0-2 den 2-2 ye cevirecegimiz mac bu mu?
Kemen oynayacak ceza durumu yok.
1) Normalde herkes kendi koltuğuna oturuyor. Ancak ultraslan'ın olduğu tribünü bilmiyorum. Onlar karışık olabilir.Maca ilk defa gidecek bir arkadasim. Turk degil yabanci. Cok merak ediyor atmosferi. Iki konuda sorusu var. Yardimci olabilirseniz sevinirim.
1) Bilet’te yazan koltuga gittiginde eger yerinde birileri varsa ne yapmasi gerekiyor? Genelde herkes bilette yazan koltuga gore mi oturuyor yoksa herkes kafasina gore mi?
2) Mactan sonra Taksimde’ki oteline nasil doner? Kiralik arabasi var ama Istanbulkart gibi birseyi yok. Ne yapmasini tavsiye edersiniz? Taksiyle gidip gelme sansi var mi?
Cok tesekkurler Mert.1) Normalde herkes kendi koltuğuna oturuyor. Ancak ultraslan'ın olduğu tribünü bilmiyorum. Onlar karışık olabilir.
2) Stadın yanındaki metro taksime gidiyor. Geçici kart alıp binebilir metroya. Ancak maç bitimini beklerse çok kalabalık olur. 85 te falan çıkması lazım. Taksi olayı çok zor.