Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.187
- 1.738
- 1.913
Ayaklarımı takılıyor torreranın başı kopuyodu ne saçmalıyonAyakları takılıyor birbirlerine topa bakarken ne kırmızısı. Sen başka spora yönel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayaklarımı takılıyor torreranın başı kopuyodu ne saçmalıyonAyakları takılıyor birbirlerine topa bakarken ne kırmızısı. Sen başka spora yönel.
Futbolcu sağlığını tehlikeye sokma muhabbetinden verdi galiba. Gerçi çok da tın 3 maçtır verilmeyen kırmızılara saysınlar.Kontrolsüz hareket kasıt olmadığı için sarı diyorum. Yoksa umrumda mı?
O tip arkadaşları curling izlemeye davet ediyoruz.Kırmızı kartın babası pozisyon. Bu pozisyona kırmızı değil diyen başka spor dallarına yönelebilir.
Nelsson pozisyonu için dedim ben.Ayaklarımı takılıyor torreranın başı kopuyodu ne saçmalıyon
Pardon toreira pozisyonunu demişsin renktaşKırmızı kartın babası pozisyon. Bu pozisyona kırmızı değil diyen başka spor dallarına yönelebilir.
kasıt yok diyorsan faul ve kart vermeden geçersin. adam direkt kafaya vuruyor dediğim gibi ortası olmaz o pozisyonun. sarı en yanlış karar olurKontrolsüz hareket kasıt olmadığı için sarı diyorum. Yoksa umrumda mı?
ben torreranın pozisyonu için diyorumNelsson pozisyonu için dedim ben.
Tamam kırmızı...kasıt yok diyorsan faul ve kart vermeden geçersin. adam direkt kafaya vuruyor dediğim gibi ortası olmaz o pozisyonun. sarı en yanlış karar olur