⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Alanya deplasmanını kayıpsız geçersek fenerin inancı ve direnci tamamen kırılmış olabilir.
Fenerin sene başından beri en büyük sorunu kalite eksikliğiydi son dönemde de işleyen sistemlerini bozan Lincoln sakatlığı oldu normalde Ferdi sağ da Lincoln solda bir şekilde sistemleri işliyordu ama Osayi oynadığı maçlarda sistem olarak işleyemiyorlar. Dün ki maçın yaşattığı psikolojik etkiden kurtulamazlar 1-0 öndeyken rakip 10 kişiyken 30 dakika da 4 gol yediler bunun yıkımı bizim derbiden daha büyük olur muhtemelen de inatlaşmalar başlar oyuncular transfer süreçlerini düşünmeye başlar.

Kayseri pis takım, çağdaşın da bize karşı özel bi nefreti var. Dikkat etmek lazım. Mesya şimdiden bizi şampiyon ilan etti, konsantrasyon düşüklüğü yok dikkat!

bu bay haftasi ne rezil bi sistem ya, adam gibi baysiz oynacak sekilde lige takim almak bukadarmi zor?

Kayseri pis takım, çağdaşın da bize karşı özel bi nefreti var. Dikkat etmek lazım. Mesya şimdiden bizi şampiyon ilan etti, konsantrasyon düşüklüğü yok dikkat!
Leş gibi oynanmış Kasımpaşa, Konya, Adana Demirspor maçlarından sonra ayaklarına böyle bir fırsat gelmiş bir de rehavet mi yapacaklarmış beyefendiler?

Algida seçicilik bu yaptigin

Evp_-YNXcAMoYm0.webp

Jk stadinda kupa kaldirma ihtimalimiz bulunuyor mu acaba?

Seneye bir kaç villa satıp ilkay ramos lukaku grimaldo yeterli gelecektir. Teşekkürler iyi forumlar.

Bu maç gomis oynamalı biliyorum linç yiyeceğim ama madem forma adaleti olmalı diyoruz sola kazimcan forvete gomis girmeli hatta oliviera bile yedeğe çekilebilir.

Herkes rakiplerin normal lig maçlarından 5 katı eforla bize karşı oynadığı detayını atlıyor. Buna ek hakemlerin sert futbol oynamalarına ve sindirmelerine müsamaha göstermesi var. Kolay maç yok artık. 1-0 olsun bizim olsun.

Bu maç gomis oynamalı biliyorum linç yiyeceğim ama madem forma adaleti olmalı diyoruz sola kazimcan forvete gomis girmeli hatta oliviera bile yedeğe çekilebilir.
Hocam kale ve forvette forma adaleti pek işlemez. Sakat olmadığı sürece oynayacak oyuncu belli. Forvetler yedek kaldıktan sonra iyi dönmesi çok daha zor oluyor ayrıca gomis in de birşey verdiği uyok

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Slm millet.

Maça gitmeyi düşünüyorum ve ilk kez gideceğim inşAllah. Statta en sakin ve aileli gidilebilecek bölümler nereleridir acaba. Bilenler yazabilir mi. Mesela 414, 415, 416 diye tahmin ediyorum.

Yani hem maçı merkezden isleyebilmek adına, hamde uçuk fiyat yememek adına (VIP felan)...

Bu arada Istanbul Tuzladan geleceğiz. Büyük ihtimal Metro ve Marmaray ile ulaşım sağlayacağız. Ulaşım ne kadar sürer şura bura ?

Slm millet.

Maça gitmeyi düşünüyorum ve ilk kez gideceğim inşAllah. Statta en sakin ve aileli gidilebilecek bölümler nereleridir acaba. Bilenler yazabilir mi. Mesela 414, 415, 416 diye tahmin ediyorum.

Yani hem maçı merkezden isleyebilmek adına, hamde uçuk fiyat yememek adına (VIP felan)...

Bu arada Istanbul Tuzladan geleceğiz. Büyük ihtimal Metro ve Marmaray ile ulaşım sağlayacağız. Ulaşım ne kadar sürer şura bura ?
statta sakin yer yok maalesef
hatta en sakini kale arkalarıdır çünkü full tezahürat
diğer yerlerde maçı izleyenler küfürü daha çok ediyorlar

diğer konulara bilgili arkadaşlar cevap versin

Slm millet.

Doğu ve Batı altlar sakin en sakini batı vip

Geri
Üst Alt