- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
Grown Ups 2 gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Şansalan Ts maçında Fb ile arayı bozdu son maça vermezler. Bahattin'in Fifa kokartı bile yok riske girmezler.Öyle güzel maç alırlar ki şaşar kalırsın. Burası Türkiye renktaş ilk kez mi maç izliyon? 34. 35. hafta en kritik maçta Ali Şansalan'ı görürsün hakem olarak. Hatta iki takımdan biri şampiyon olmazsa son hafta derbide bile görev alabilir Ali Şansalan ya da Bahattin Şimşek. Veya ikisi birden.
Akbaba'yı atmadığı için sıfırlanmıştır onun ceza.Ali Şansalan Ts maçında Fb ile arayı bozdu son maça vermezler. Bahattin'in Fifa kokartı bile yok riske girmezler.
O maça Bitigen'le Karaoğlan'dan birini verirler Meler u20 dünya kupasında olacağı için. Bu ikisinin yönettiği tüm maçları fulledi 2 takım da bu sezon.
Kazimin su hali bile daha iyi adekugbedenMuslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Berkan
Zaniolo Mertens Rashica
Icardi
BuneladununaynisiMuslera
Boey Nelsson Bardakçı Kazimcan
Torriera Oliviera
Rachica Mertens Kerem
İcardi
kupa maçını gördükten sonra artık %100 eminim ilk fırsatta direkt kırmızı verecek kayseri maçında hakem.daha operasyoncuların işi bitmedi 1-2 kere daha deneyecekler fark o kadar da çok değil.ben bu sefer bize olmayan kırmızı kart vereceklerini düşünüyorum bakalım.
Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi
Apo yetişmezse net Emin olmalı bence. Berkan bayağıdır oynamıyor ama Oliveira bayağı formsuz onu ortaya atıp Dübüa'yı sola mı atsak acaba diye düşünüyorum.
Zaniolo'yu mümkün olduğunca az oynatmak lazım. Yunus ilk tercih olmalı
İdeal 11imiz.Buneladununaynisi