⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

Fb'ye içeride yenilme.

Kayseri İ 3
Karagumruk İ 3
Sivas İ 3
Başakşehir İ 3
İstanbul D 3

Şu beş maçtan 15 puan al.

Alanya D
Bjk D
Ankaragucu D

Bu üç deplasmandan toplam alınacak 3 puan (3 beraberlik ya da 1 galibiyet / 2 mağlubiyet) dahi seni şampiyon yapıyor.

Kısacası olması gereken,

İçeride oynayacağımız 5 macta 13 puan (tek kayıp fb beraberliği),

Deplasmanda oynayacağımız 4 macta 6 puan (Istanbulspor galibiyeti + 3 puan) almak.

Bu şekilde Fener bizimle berabere kalıp kalan tüm maçlarını 10'ar penalti ile 10'ar 0 kazansa dahil biz şampiyon oluyoruz.

O yüzden iç saha maçlarında alınacak her 3 puan çok önemli. Deplasmanda berabere kal, önemli değil. Hatta yenil bile, 2 hakkın var. Ama iç saha öyle değil.

Kişisel görüşüm, önümüzdeki 3 maç; Kayseri, Alanya D, Karagümrük maçlarından 9 puan alırsak ligi bitiririz.

Oyle olursa kalan 6 maça 6 puan + ikili averaj ile girmiş oluyoruz. Fb'ye yenilmeden 2 galibiyet bile yetiyor bize o şekilde.

Kayseri bu maça tarihinin en önemli maçı gibi hazırlanacaktır. Son kupa maçında Başakşehir Ümraniye nin taktiğini uyguladığı "bek arkalarına uzun toplar". Kayseri aynısını deneyebilir. Bence Nelson olsa gene elenmezdik ama yapacak bir şey yok. Galatasaray camiasının gücü çok az bu artık net şekilde belli. Hakemler operasyonlarına devam edecektir. Yapmamız gereken güçlü bir oyunla hem Kayseri'yi hem MHK'yı yenmek.

Kişisel görüşüm, önümüzdeki 3 maç; Kayseri, Alanya D, Karagümrük maçlarından 9 puan alırsak ligi bitiririz.

Oyle olursa kalan 6 maça 6 puan + ikili averaj ile girmiş oluyoruz. Fb'ye yenilmeden 2 galibiyet bile yetiyor bize o şekilde.
3/3 yaparsak fbnin de o sure zarfinda puan kaybedecegini dusunerek baya erken garantileme sansimiz olur

Kısacası olması gereken,

İçeride oynayacağımız 5 macta 13 puan (tek kayıp fb beraberliği),

Deplasmanda oynayacağımız 4 macta 6 puan (Istanbulspor galibiyeti + 3 puan) almak.

Bu şekilde Fener bizimle berabere kalıp kalan tüm maçlarını 10'ar penalti ile 10'ar 0 kazansa dahil biz şampiyon oluyoruz.

O yüzden iç saha maçlarında alınacak her 3 puan çok önemli. Deplasmanda berabere kal, önemli değil. Hatta yenil bile, 2 hakkın var. Ama iç saha öyle değil.
bana kalirsa garanti olmus olsa bile, son macta kuslari parcalamamiz lazim, tüm sezonun acisi orada cikmali

Ads maçının çok zor geçeceğini düşünüyordum ve nitekim öyle oldu ama bu maçı domine ederek kazanacağımızı düşünüyorum. Hem tek hedefimiz kaldı hemde takım çok daha motive duruma geldi son maçlardan gerekli dersleri çıkarıp bundan sonra çok daha iyi olacağız bana göre. Beşiktaş deplasmanına kadar kayıpsız ilerlememizi bekliyorum. Bu maçtan önce puan farkının Fener'le 8 yada 9 olması gayet olası bu maç ile ligde çok önemli bir eşik atlayabiliriz.

maçın başlarında bize direkt kırmızı kart bekliyorum umarım yanılırım.

bekler ve kanatlara sabahtan akşama kadar orta açtır hocam maça kadar.

bütün açtığımız ortalar defansın göbeğine çarpıp bize kontra olarak geri dönüyor.

bekler ilerdeyken Torreira da ilerde sürekli. bekler çıktığında söyle de geride kalsın.

bitti gitti..

Şu işe bakın, puan farkını altıya hatta yediye çıkarmamıza rağmen korkuyoruz.

Geri
Üst Alt