⚽ SL 22/23 H:29 | Galatasaray 6-0 Kayserispor | MS | 14 Nisan

bu yılki şampiyonluğumuz leicesterın PLyi almasından daha büyük mucizedir.

Fbtöcüler ile arada minimum 20-25 puan olmalıydı şu an

Fenere Karagümrük maçını bir şekilde kazandırırlar bu hafta ordan beklentim yok. Biz çıkıp bu maçı çatır çatır almalıyız. Beşiktaş maçına 3 de 3 le çıkmamız lazım.

Gidemeyecek olup biletini devredecek var mı ücreti mukabilinde?

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki mesajları okumaya üşendim. Memleketimin takımı KS, pek de matah bir takım değil; bakmayın puantajdaki yerine...

Bu Kayserispor' u da yenemeyeceksek şampiyonluk çok zor ihtimal zaten...

Son bir kac seneye kadar Kayseri ve Konya iceride disarida tokatladigimiz takimlarin basinda geliyordu.

Sezon basindan beri güldük eglendik milli ara malesrf depremden dolayi cok üzücü zamanlar vs derken geldik bu gunlere şurda kaldi 7 mac artik lami cimi yok sezon basindan itibaren guzellemelerini yaptigimiz oyuncular ve okan hoca gerekeni yapmali en ufak kayba ciddiyetsizlige tahammulum yok artik.Bu kadro kalan 7 maci vura vura kazanip sampiyon olmak zorunda gerekirse floryada yatip kalksinlar artik oyubcularada anlatilmali soylenmeli 7 hafta kasicaklar sonra ne yaparlarsa yapsinlar burdan donme ihtimalini bile dusunmek istemiyorum.

icardi yok lale var

muslera
dubois nelsson abdülkerim kazımcan
berkan sergio
rashica zaniolo kerem
mertens

muslera
dubois nelsson abdülkerim kazımcan
berkan sergio
rashica zaniolo kerem
mertens
Icardo nerede? Torreira-Sergio'dan memnun olmasam bile bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bozulacaksa bile Berkan'ın değişmesi gereken isim Sergio. Torreira son 2 maçta Sergio'dan daha diri durdu. Ayrıca Boey'in en kötü hali bile dinamizm katıyor ve kontra yerken çok faydalı oluyor.

sevdana yandım yemin ederim
senin yolun benim kaderim
hem mutluluğum hem kederiim
yine seni severim

Küfürden blok kapatma cezası alacağımız maç banko.

Dündar Siź kadrolar görüyorum.

Geri
Üst Alt